• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

16.03.2020

11:46

HILJADE I HILJADE EVRA! Otkrivena CIFRA za koju je ANABELA UŠLA U ZADRUGU - DEBELO IM NAPLATILA, ima plan šta će uraditi sa njima?! (FOTO)

Rijaliti

HILJADE I HILJADE EVRA! Otkrivena CIFRA za koju je ANABELA UŠLA U ZADRUGU - DEBELO IM NAPLATILA, ima plan šta će uraditi sa njima?! (FOTO)

Podeli vest

Ogromne pare!

Anabela Atijas navodno je dobila 150.000 evra da uđe u rijaliti „Zadruga“ i stane na put vezi između njene ćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića.

ZBOG RIJALITIJA JE ZAMRZLA GODINU na fakultetu! Ove detalje o obrazovanju Lune Đogani NISTE ZNALI - Anabela REŠILA DA SVE IZNESE NA VIDELO! (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

Naime, Anabela je dugo bila protiv toga da bude deo „Zadruge“, ali kap koja je prelila čašu desila se kada je shvatila da ju je ćerka slagala za pomirenje sa bivšim dečkom.

OVO SE ČEKALO OD "ZADRUGE 1" Anabela i Matora se našle OČI U OČI, bacile sve karte na sto! (VIDEO)

- Otkako je Luna ušla u prvu sezonu „Zadruge“, produkcija rijalitija želela je da ubaci i njenu majku Anabelu. Nudili su joj basnoslovne honorare i za učešće u drugoj sezoni, ali je ona uspešno odolevala svim izazovima. Verovala je da će se priča o Luninom učešću u rijalitiju završiti nakon druge sezone „Zadruge“, ali nije bila u pravu - priča  izvor i objašnjava da je Atijasova znala da će njena ćerka da uđe i u treću sezonu „Zadruge“.

Foto: printscreen/tvpink

- Kada je Marko ušao u „Zadrugu“, produkcija je odmah ponudila Luni i Anabeli da i one budu deo rijalitija. Đoganijevoj nije trebalo puno da preseče i donese odluku, dok Anabela nije htela ni da razmišlja o ponudi. Tada je obećala ćerki da neće ući u rijaliti i da nema tih para zbog kojih bi uopšte bila deo te priče. Međutim, stvari su se drastično promenile kada je shvatila da ju je Luna lagala za pomirenje sa Markom - priča dobro obavešten izvor.

VRLO NEPRIJATNO! Anabela i Marko imali slučajni susret u hotelu - Evo ako su REAGOVALI JEDNO NA DRUGO! (VIDEO)

- Anabela od starta nije bila za njihovu vezu i bila je najsrećnija majka kada su se njih dvoje razišli. Danima ju je tešila i brisala suze nakon raskida i malo je reći da je doživela ogromno razočarenje kada je na shvatila da se njena ćerka pomirila sa Markom. Iako je sumnjala da su se njih dvoje tajno viđali, ipak je verovala ćerki svaki put kada joj je govorila da se nikada neće pomiriti sa Markom. Istina ju je dotukla, pogotovo što je na Luni videla da se nimalo ne kaje što joj je napravila pakao od života - priča izvor i dodaje da je Anabela na prečac donela odluku da uđe u rijaliti.

Foto: Tv pink printscreen

- Rešila je da prihvati ponudu produkcije i da za 150.000 evra uđe u „Zadrugu“, a odluku je donela neposredno pred ulazak. Kada je, nakon dužeg perioda, snimala spot za novu pesmu, shvatila je koliko je svoju karijeru zapostavila i žrtvovala zbog najstarije ćerke. Ne samo da je ušla u rat sa svim hejterima koji su napadali Lunu u poslednje tri godine, nego je proglašena i najomraženijom osobom. Izgubila je mnogo poslovnih ponuda, a na prstima jedne ruke može da izbroji koliko je puta nastupala otkako je cela frka sa rijalitijem krenula - rekao je izvor.

"JA NE MOGU, JA ĆU DA SE UBIJEM" - Anabela prošla kroz PAKAO, DRAMA tek počinje! JADALA SE ZADRUGARIMA!

- Nije tajna da je Anabela u nezavidnoj finansijskoj situaciji i da je upravo novac glavni motiv njenog ulaska. Međutim, njen plan je i da konačno odvoji ćerku od Marka Miljkovića i da joj pokaže kakav je on u stvari - kaže izvor na kraju.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BEZLICNA GLUMICA Anabela

pre 4 godine

Da je Anabela onomad usla u Zadrugu1 i nastupila ovako ostro protiv Lune i tada ozenjenog coveka - bila bi heroj nacije. Ovako samo je bezlicna glumica.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija