• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija danas

16.03.2020

16:43

NE POSTOJI PREDKARCINOM - ili imaš RAK ili NE! Zadrugarka osudila Anabelu - sve je IZMISLILA kako bi uništila LUNU! Iznela ŠOK detalje!

Rijaliti

NE POSTOJI PREDKARCINOM - ili imaš RAK ili NE! Zadrugarka osudila Anabelu - sve je IZMISLILA kako bi uništila LUNU! Iznela ŠOK detalje!

Podeli vest

Neće više da ćuti!

Anabela Atijas je nedavno ušla u "Zadrugu", pa je napravila haos sukobom sa Gagijem Đoganijem, gde se isprečila Luna Đogani, između majke i oca.

NE MOGU ZGLOBOVE DA POMERIM! Anabela PRVI PUT progovorila o BOLESTI! Otkrila JEZIVE DETALJE - ne može da podnese! (VIDEO)

NAPUSTILA ZADRUGU! Dragana Mitar se ODALA - iz jednog VEOMA VAŽNOG RAZLOGA morala je da ODE! Ovo niko nije znao!

Ono što je privuklo ogromnu pažnju je Anabelina izjava da Luna ima pedkancerozno stanje, što je demantovao Adam Đogani, Lunin brat govoreći da je to namerno izjavila kako bi odvojila Marka Miljkovća od Lune. 

Ovim povodom se oglasila i bivšu rijaliti učesnicu Jelenu Krunić koja je prokomentarisala prokomentariše ovu izjavu Anabele Atijas, obzirom da je napolju velika podrška Luni Đogani, a i sama je imala veliku tragediju, kada joj je otac preminuo od najgore bolesti.

 

 

 - Ne znam, meni je cela ova situacija jako čudna, napravili su porodični rijaliti, kao i prošle godine, samo drugi akteri i druga situacija totalno. Luna je punoletna i zna šta radi. U našim životima ima ljudi koji sve to rade samo bez kamera, ima i gorih. Nisam imuna na majčinske suze, ali Luna je sama to birala - rekla je Jelena i dodala.

OGOVARAO JE IZA LEĐA! Gagi opleo po Luninoj KARIJERI - To je POGREŠAN POTEZ! Htela je da NAPIŠE KNJIGU, nije satao uz nju! (VIDEO)

 

NADEŽDA I TOMA NAPUSTILI BEOGRAD! Beba se prevremeno rodila, Panić progovorio za Informer.rs - Nećemo još pričati mnogo...

 

- Da je Luna bolesna, daleko bilo da ima kancer, Luna vrlo dobro zna šta je kancer, nije neuka, ali ako je doktoka rekla jedno... Anabelino objašnjenje predkancerogeno stanje, ja ne znam šta je. Ili imaš kancer, ili ne. Ali kapiram, mada ne možeš tako reći, grube reči, ne možeš tako plašiti ćerku, koja je već bolesna i koja je u stadijumu, gde ne zna gde se nalazi, ne zna kome da veuje, da dolazi i da doliva ulje na vatru - rekla je Jelena.

- Ne mogu i ne želim da se zamišljam u Anabelinoj koži, ni u Gagijevoj, ni u Luninoj. Ja ne bih znala kako da izbalansiram u mojim godinama između roditelja. Ne znam kao će Luna izaći iz svega ovoga, to mi je jedino teško. To što se tiče bolesti, ja sam žensko idem redovno kod ginekologa, doktori moraju da budu iskreni, ako ti kažu da se pridržavaš nečega, mislim da je ovo malo prepunpano. Zaparalo mi je uši kada je Anabela Luni rekla: "A ti, drama kvin!" Ona je rekla da je trpela nasilje, zašto trpiš nasilje? Glupa priča po tom pitanju. Ne osporavam da je prošla sve, da se izborila, ali je sama rekla da je nesrećna i to je prebacila na decu, eto Lunu, koja se tako ponašala u "Zadruzi". Ja ne znam da li je Marko tukao Lunu, ako jeste ne podržavam, ali ja nisam čula, niti bila svedok toga. - rekla je Krunićka.

IVA DUGUJE OGROMNE PARE! Isplivala ŠOK PRIČA - morala je da uđe u rijaliti, sada mora da vrati DUPLO! Hrvatica u STRAHU

ŠOK, UNELA INFORMACIJU O KORONAVIRUSU! Miljana zaplašila sve - sada svi znaju! Zabranila zadrugarima da PRILAZE MALOM ŽELJKU! To nije sve!

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
M55

pre 4 godine

Mislim da je Jelena apsolutno u pravu , mada se ovaj put trudila da ne izgovori do kraja svoje misljenje i upotrebi prave izraze za ove prevarante i prodavce magle .

Dila

pre 4 godine

Predkarcinom grlića materice postoji On se utvrdjuje posle odredjenih analiza i to detaljnih, nakon toga sledi terapija,Sex u tom slučaju se totalno izključuje do ozdravljenja, ili nastavak lečenja nakon novih analiza, čak i operacija sledi ukoliko ne dodje do poboljšanja. G-dja M.Mitrović očigledno nije upućena u Luninu situaciju,njoj ne treba zameriti.Medjutim, rekla bih da mnogim komentatorima nedostaje zdravstena kultura,jer bi u suptrotnom bii upućeni.Hejtere ovoga puta neću komentarisati jer su oni zlo sami po sebi.Anabela je izuzetno dobar čovek i majka za primer.Puna podrška.Apsolutno je u pravu.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija