• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

18.03.2020

07:59

ANABELA JE TUKLA ĆERKE JER SU DOŠLE NA ROĐENDAN MOG SINA! Đole Đogani otkrio stravične detalje o pevačici, a onda je progovorio o njenom HONORARU!

Rijaliti

ANABELA JE TUKLA ĆERKE JER SU DOŠLE NA ROĐENDAN MOG SINA! Đole Đogani otkrio stravične detalje o pevačici, a onda je progovorio o njenom HONORARU!

Podeli vest

Otkako je Anabela Atijas kročila u Šimanovce počeli su da se otkrivaju novi detalji iz porodice Đogani, a Đole Đogani je stao na stranu brata Gagija i otkrio nove detalje iz pevačicinog života

Đole Đogani je u svojoj pesmi otpevao „u rijaliti mi ušla familija cela“, a danas se to zaista i obistinilo. Naime, Gagi Đogani, Luna i Anabela Atijas sada žive pod istim krovom u rijalitiju „Zadruga”, a kako se spekuliše, za to su dobili ogroman honorar.

NEKADA SE STIDELA VEZE SA NJIM, A SADA... Luna Đogani klela Miljkovića posle pobede u Zadruzi 2 - ''Javno želim da vam Marko sutra...'' (VIDEO)

(VIDEO) ŽESTOK SE*S U ZADRUZI! Dragana i Edo imali još jednu VRELU AKCIJU pred celom sobom zadrugara!

- Verujte mi, nisu to tolike cifre kao što se spominje u javnosti. Ipak se tu ne vrti sve oko novca. Preduvali su svoje honorare sve troje, jer nemoguće da su dobili taj iznos - rekao je Đole na početku razgovora, a onda se osvrnuo na spekulacije da je Gagi imao velikih problema sa narkoticima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#igrica-zadruga3 #anabelaatijas #zadruga3 @zadruga @rtvpink

A post shared by Anabela (@anabelci) on Mar 17, 2020 at 10:36am PDT

- Anabela i Gagi su se mene plašili kao nekog ko je stariji od njih i smatrali su me autoritetom. Ja sam nakon nekoliko meseci saznao da se Gagi drogira, i to mi je saopštila Anabela. Pozvala me je i rekla da on ima problema sa narkoticima, a onda smo odlučili da zajedno sve to rešimo. Išli smo kod psihijatra na seanse kako bi on uspeo da se izleči. Nakon nekoliko meseci sam saznao da su ga dileri tukli zbog narkotika, sve su skrivali od mene. Poslednjih nekoliko godina je potpuno čist - rekao je Đole za „Blic“, i dodao da Anabela na pogrešan način kalja ugled familije Đogani.

Foto: pink.rs

- Da li je u redu da ona u „Zadruzi“ onako kanali svoje rođeno dete? Kojim parama je ona uspela da kupi stan? Dogovor je bio da se Lunin novac iz rijalitija podiže jednom nedeljno i da joj se kupi stan. To je Luna sama zaradila. Ušla je u rijaliti da vodi dijalog, a Gagiju ne dozvoljava da priča. Čim on nešto progovori, ona ga polije vodom. Uništava svoju ćerku Lunu, koja je mlada i tek treba da gradi karijeru. Gagi je tamo već šest, sedam meseci i treba da zaradi neki novac. On ju je stvorio na početku karijere. Svima je poznato da je ona bila najbolja otvaračica usta, jer je njene pesme pevala Marija Mihajlović - rekao je Đogani, i otkrio da je Anabela istukla ćerke jer su došle na rođendan kod njegovog sina.

- Ona je imala ružnu situaciju s Andrejem kada ga je prebila stolicom. Njena ćerka Nina se u tom trenutku istresirala i požalila tetki. Kada je trebalo da Luna i Nina dođu na rođendan kod mog sina, krišom su se iskrale iz kuće kako bi došle na slavlje i bile sa porodicom. Međutim, kada je to Anabela saznala, odlučila je obe da ih prebije. Anabela je uspela da utera strah Luni u kosti, zbog nje ne sme da priča istinu. Nije se ostvarila u životu, pa sad boravi u „Zadruzi“. Mogu samo još da dodam da su Luna, Nina i Blankica divna deca, ali da se nažalost nalaze u lošoj situaciji - zaključio je Đole za „Blic“.

Foto: printscreen

Zašto je bila 17 godina sa Gagijem ako ju je tukao?!

Đole je odlučio da pojasni situaciju koja se dogodila na auto-putu za Makedoniju kada je Anabela navodno naprasno udarala Gagija, a on ju je zatim izbacio iz kola i krvnički istukao.

LUNA U DUGOVIMA DO GUŠE! Nije joj isplaćena POBEDNIČKA NAGRADA iz Zaduge 2 - zadužila se, nećete verovati koja CIFRA je u pitanju!

- Dok su se vraćali sa nastupa iz Makedonije, on je vozio brzo, preko 180 na sat. U tom trenutku ga je ona udarala pesnicama i histerisala u putu, dok joj je on poručio da se smiri. Kada je video da se situacija otrgla kontroli, stao je na pumpu i izveo je napolje, iako ona i dalje nije htela da se smiri. To je sve što ja znam. Mi svi pričamo o tom nasilju nad ženama, a da li postoji nasilje nad muškarcima? Ako je ona zaista trpela batine od Gagija, a nije, zašto je ostala s njim 17 godina u braku? Onda je ona zaista monstrum - odgovorio je Đole.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JA

pre 4 godine

Interesantno da su joj oba muza pobegla u neki vid zavisnosti jer je zivot sa njom tako sladak.....nije joj trebalo ovo (Zadruga) ,ali ako ,ogolila se i sada svi vide kakva je ona u stvari. Majka iz pakla !

Tamara

pre 4 godine

Bravo Djole sve si u pravo.Pokazala je svoje pravo lice i sta je i kako odgojila svoje cerke.odnosno kakva je majka.Zao mije Lune sto je uz takbog monstrouma zivjela...a Gagija Gagija obozavam.njegovu smirenost razgovor i svaka rijec mu je na mjesto.I jasam mama troje djece al da tako potcjenim napadnem svoju djecu...boze me sacuvaj.E Anabela sad su ljudi vidjeli kakav si ne-covjek

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija