• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2020

19:15

GASTOZ OSTAO BEZ PARA NA TAJLANDU! Nenad produžio odmor, pa ostao bez dinara, MOLI ZA POMOĆ!

Rijaliti

GASTOZ OSTAO BEZ PARA NA TAJLANDU! Nenad produžio odmor, pa ostao bez dinara, MOLI ZA POMOĆ!

Podeli vest

Prava drama!

Učesnik rijalitija i pevač Nenad Marinković Gastoz i dalje boravi na Tajlandu uživajući u dobrom provodu, suncu i plažama. Kada su njegovi prijatelji, sa kojima je došao, rešili da krenu nazad u Srbiju on je odlučio da tamo ostane narednih mesec ili dva, kako ne bi morao da ide u karantin zbog pandemije korona virusa.

GAGI PROGOVORIO O NASILJU NAD ANABELOM! Evo šta se dešavalo u njihovom braku - I ONA JE NJEGA TUKLA?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official) on Mar 16, 2020 at 12:09am PDT

 

Kako bi imao novca za produženi boravak na Tajlandu, Gastoz je odlučio da na svom Instagram profilu pokrene biznis sa reklamama, tako da kad god neko odluči da se oglasi preko njegovog profila on to i naplati.

CECINA ĆERKA POŠTUJE VANREDNO STANJE! Ostala u kući i objavila selfi sa kauča bez trunke ŠMINKE i bez brusa

Danas je jedna firma odlučila da se oglasi preko pevačevog profila i za to mu je uplatila 200 evra, a on im se javno zahvalio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official) on Mar 18, 2020 at 6:09am PDT

 

- Hvala najlepše, usluga za uslugu je legla. A lik se sam ponudio i napravio reklamu da je samo ripostujem i poslao 200 evra legalnih preko reda iz pošte. Ljubi te brat - napisao je Gastoz u opisu snimka i dodao da sutra slede nove reklame kojima će "zgrnuti" lovu.

ŽESTOKI OKRŠAJ POTRESAO IMANJE! Zaratili Mensur i Marko Miljković - zadrugari ih RAZDVAJALI, Luna VRIŠTALA! (VIDEO)

Podsetimo, Gastoz je na Tajlandu prvo bio nekoliko dana, ali je odlučio da svoj boravak produži. Kako je shvatio da je novac potrošio, zamolio je pratioce da mu doniraju novac preko Jutjub lajv videa i Instagram profila za reklame.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 4 godine

Hajde BUDALE, pomozite BUDALU !!!! Pa ovaj "idiot" je za "nadzor" !!!

goran

pre 4 godine

samo ti ostani tamo i ne vraćaj se više. Popeli ste se narodu na vrh glave. I ti i parovi i zadruga. Daće Bog da ti se tamo pridruže ivan marinković i mili koji već pet godina ne izlaze iz te usrane vile. Red je da i naši stari malo odmore od ove budalaštine zvane parovi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija