• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2020

07:35

UČESNICI ZADRUGE NAŠLI NAČIN KAKO DA PREŽIVE EPIDEMIJU! Luna i Marko: Se*som se borimo protiv korone!

Rijaliti

UČESNICI ZADRUGE NAŠLI NAČIN KAKO DA PREŽIVE EPIDEMIJU! Luna i Marko: Se*som se borimo protiv korone!

Podeli vest

Učesnici Zadruge su rešili da se se*som bore protiv korone! Oni složno poručuju da je vođenje ljubavi najbolji način da se opuste i ne razmišljaju o virusu koji hara svetom

Među prvima za seks navija Luna Đogani. Rijaliti zvezda kaže da će se najlakše rešiti stresa tako što će gužvati postelju sa Markom Miljkovićem.

- Svi samo pričaju o koroni! Ovde smo zaštićeni, ali mnogo je važno da smanjimo stres. Seks najbolje pomaže! Od Markovih stopala ne odustajem ni zbog virusa! Pali me kad ih ližem, ali i kad on to radi meni. Muška stopala su mi fetiš - kaže pevačica i otkriva svoj najveći blam u seksu:

SPREMITE SE, ZA 2 SATA POČINJE FRKA: Pogledajte ZAŠTO večeras ON ulazi u Zadrugu - NAPRAVIĆE HAOS

- Dok sam imala akciju sa prvim dečkom, njegova mama je ušla u sobu! Sad su mi ovde mama i tata i nadam se da mi se neće desiti nešto slično!

Marko je savetovao fanove "Zadruge" da tokom vanrednog stanja isprobaju sve seksualne fantazije:

BRUTALNO SUOČAVANJE MAJKE I ĆERKE! Anabela šokirala izjavom ''Ti imaš predkarcinom materice, HOĆEŠ DA UBIJAŠ SVOJE DETE U SEDMOM MESECU?'' Drama u hotelu!

- Mladi i zdravi ljudi koji su u samoizolaciji mogu da ubiju vreme tako što će da ostvare seksualne želje. Ali ne preporučujem trojku! Ja sam to probao još 1999. godine. Bio sam sa dve devojke, ali sam shvatio da to nije za mene. Bolje je kad se muškarac posveti jednoj ženi.

8

parova ima trenutno u "Zadruzi"



Pršti od strasti

Njihovu ideju rado su prihvatili i drugi parovi u rijalitiju. Iva Grgurić i Filip Đukić obećavaju da će sve prštati od strasti.

Foto: tv pink printscreen

- Probaćemo da budemo diskretni, dosta mi je blamova! Sećam se kad sam sa dečkom imala seks u pilani. Popeli smo se na isečena drva. Pali smo odatle i izlomili se - kaže hrvatska starleta, a njen dečko dodaje:

- Meni je omiljena poza otpozadi, nadam se da se to Ivi sviđa. Valjda se tako ne prenosi korona.

Poneli bičeve

Foto: tv pink printscreen

Ana Korać i David Dragojević obožavaju seksualna pomagala.

- Poneli smo ovde lisice i bičeve. Kažu da je seks zdrav i da jača imunitet, pa ne može da škodi da ga imamo što više tokom korone - priča bivši sportista, dok starleta dodaje:
- Redovno vodimo ljubav pod tušem. Zato nikad nismo bolesni!

Anabela: Marko je kockar,
alkoholičar i narkoman!

Dok svi pričaju o seksu, Anabela Atijas nastavlja da blati Marka Miljkovića! Denserka nikako neće da joj se ćerka Luna Đogani uda za di-džeja.
- Marko je kockar i alkoholičar i redovno vuče linije! Zna se na šta mislim. Ne želim da moja ćerka bude sa takvim nasilnikom i manipulatorom - rekla je pevačica i iznela sav prljav veš iz Lunine i Markove veze:
- U finalu "Zadruge 2" je raskinuo sa Lunom, a posle sedam dana se pomirio sa njom da bi mu reklamirala sintetičku garderobu. Luna je posle svakog gostovanja na televiziji doživljavala psihičku torturu. Govorio joj je da se nije dobro obukla, da je gledala u drugog muškarca... Pijan joj je ispirao mozak posle nastupa, govorio joj: "Na bini si kao mrtvo puvalo!" Rekao joj je da je izigravala klovna kad je na "Zadrugoviziji" gazila crve i optužio ju je za flert sa Vukom Mobom! Zabranio joj je da nosi šorc! A sada je nagovara da proda stan pošto želi da troši njene pare!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 4 godine

Siguran sam da zaista tako misle,jer im je stepen inteligencije na nivou genitalija

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija