• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/KURIR

19.03.2020

22:53

IVAN GAVRILOVIĆ POTVRDIO NJENU PRIČU! ''Gagi je KRVNIČKI udarao Anabelu po licu! Jedva smo ga ODVOJILI od nje!''

Rijaliti

IVAN GAVRILOVIĆ POTVRDIO NJENU PRIČU! ''Gagi je KRVNIČKI udarao Anabelu po licu! Jedva smo ga ODVOJILI od nje!''

Podeli vest

Druga strana medalje!

Ivan Gavrilović potvrdio je za Kurir da je bio prisutan kada je Gagi Đogani pre dvadesetak godina brutalno pretukao Anabelu Atijas na jednom nastupu tokom njihove zajedničke turneje.

BRUTALNO SUOČAVANJE MAJKE I ĆERKE! Anabela šokirala izjavom ''Ti imaš predkarcinom materice, HOĆEŠ DA UBIJAŠ SVOJE DETE U SEDMOM MESECU?'' Drama u hotelu!

"Nas nekoliko je odmah skočilo da je brani. Jedva smo ga odvojili od nje. Anabela nije mogla da izađe na binu jer je imala užasne modrice po licu".

Foto: printscreen

Svedok nemilog događaja Ivan Gavrilović nema problem sa amnezijom kao Gagi i detaljno se prisetio kako je izgledalo zlostavljanje njegove koleginice. 

IZLANULA SE! Luna ODALA Anabelu - OVIM DOKAZALA DA ŠTITI GAGIJA! Umešala i Andreja! (VIDEO)

- Moram reći istinu. To što je Anabela rekla je, nažalost, tačno. Mislim da se to desilo u nekom mestu na jugu Srbije, bilo je dosta nas pevača na turneji. Pojma nemam da li je izbila neka svađa između njih ili je Gagi odjednom planuo. Mi smo samo videli kad je on počeo da udara Anabelu po licu, to je bilo zaista jezivo. Prvi put sam video da jedan nazovi muškarac može toliko jako da udara ženu, krvnički, bez trunka savesti i milosti. Ona jadna nije stigla, niti je uopšte mogla da se brani od njega jer se ponašao nenormalno - priča Ivan.

Foto: TV Pink printscreen

On kaže da je odmah sa još nekoliko kolega skočio da je brani i da je samo zahvaljujući njihovoj brzoj reakciji Anabela izbegla ozbiljnije posledice nasilja od tadašnjeg muža.

OVO JOJ ĆERKA NEĆE OPROSTITI! Anabela se obratila Jeleni Pešić - PRISNIJA JE SA NJOM NEGO SA ROĐENIM DETETOM! (VIDEO)

- Mi smo odmah pritrčali i skočili da je odbranimo. Sećam se da smo ga jedva odvojili od nje i smirili. Posle toga, kad je došao red da oni nastupe, Anabela nije mogla da izađe na binu jer je imala užasne modrice po licu, pa je Gagi sam izašao. Puštena je matrica, pa je on pevao umesto Anabele, a publika ga je najstrašnije izviždala jer on nema pojma da peva. Katastrofalno je to izgledalo - prisetio se Gavrilović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija