• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.03.2020

12:05

ĐOLE JE ZA SVE KRIV?! Anabela RASKRINKALA Đoganijeve - OPTUŽILA Gagijevog BRATA: "Prezime se oduzimalo..." ŠOK!

Rijaliti

ĐOLE JE ZA SVE KRIV?! Anabela RASKRINKALA Đoganijeve - OPTUŽILA Gagijevog BRATA: "Prezime se oduzimalo..." ŠOK!

Podeli vest

Otvorila dušu!

Anabela Atijas je ponovo progovorila o problemima koje je imala u braku sa Gagijem Đoganijem, kao i turbulentnom razvodu i izlasku iz grupe "Fanki Dži".

Ona je optužila Gagija da joj je zabranio da se predstavlja svojim imenom nakon raspada grupe, pa počela da iznosi detalje:

ON JE OBIČAN MANIPULATOR! Atijas progovorio o Luninoj VELEIZDAJI, pa potkačio Miljkovića - otkrio njegov PLAN!

 

IMA PETLJU DA MU ŽESTOKO UZVRATI! Zadrugarka oplela po Lepom Mići - TVRDI DA JE ON GEJ! (VIDEO)

 

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA! Anabela je GLUMILA DA JE TEŠKO BOLESNA - poruke Atijasove BIVŠE! Raskrinkala nju i ANDREJA (FOTO)

- Rekao mi je: "Ne možeš da se predstavljaš kao Anabela jer si se sa nama proslavila tako". To može da potvrdi moj tadašnji menadžer. Da nisam bila pevačica, da sam bila starleta u grupi, ja sa njim imam decu, bila sam mu žena. Ne znam zašto je to radio, jer sam svu odgovornost skinula sa njega, on je stalno imao nešto da priča po novinama i on i njegov brat. Prezime se oduzimalo kao da je Karađorđević. Nikad se nisam predstavljala kao Đogani, nego kao Anabela, to je ostavilo gorak ukus na nas - isticala je Anabela, pa progovorila o Đoletu:

Foto: Tv pink printscreen

- Sto posto je iza tih Gagijevih odluka stajao njegov brat Đole, on je uvek potajno želeo da se mi raspadnemo. Bilo mu je krivo što mu je brat u nekom trenutku bio popularniji. Đole je bio gost na koncertu. Najviše mi je zamerao, to da me je Gagi stvorio i prezime, nisam koristila javno prezime, ali su mi govorili da vratim prezime. Najbitnije je kada sam saznala da moja ćerka Luna traži pomoć, jer joj stric šalje romane u kojima tvrdi da ću ja pući, da neću imati od čega da je hranim, ona je tada imala 13 godina, tada je dobila alopeciju, tada sam to videla, saznala sam da to krije od mene, da ne bi ispao haos. Uvek sam bila osetljiva na njih, na kraju krajeva i sami ste videli na kraju "Zadruge 1", on se ogradio od Lune, posle rijalitija - govorila je Anabela.

Evo kako je to izgledalo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija