• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2020

07:13

(VIDEO) ODREKNITE ME SE! LOŠA SAM ĆERKA, BILA SAM LJUBAVNICA... Luna ZARATILA sa Gagijem! Otac nije hteo da joj pređe preko ovih reči, pa joj poručio OVO!

Rijaliti

(VIDEO) ODREKNITE ME SE! LOŠA SAM ĆERKA, BILA SAM LJUBAVNICA... Luna ZARATILA sa Gagijem! Otac nije hteo da joj pređe preko ovih reči, pa joj poručio OVO!

Podeli vest

Gagi Đogani ušao je u novu svađu sa svojom ćerkom Lunom Đogani tokom sinoćne žurke. Ovom prilikom Gagi je poručio svojoj naslednici da ga bole reči koje izgovara, kao i da to više ne može da sluša

Đogani je rekao Luni i kako treba što pre da rešava problem koji ima sa dečkom Markom Miljkovićem, ali i na kraju istakao da joj ne oprašta zbog svega. Dok su se Luna i Gagi svađali, Marko je prišao Luni.

DRAGOJEVIĆI POBEGLI NA OVO MESTO da se sačuvaju od KORONE! Po ceo dan se snimaju, SKORO NIKOGA NE PUŠTAJU U KUĆU, osim...

MILJANA SNIMILA MALOG ŽELJKA! Pogledajte šta rade, ŠOU! A tek koliko je porastao - još više liči na OCA (FOTO)

- Tu smo gde smo i ovde nas je četvoro. Tvoje raspoloženje utiče na nas - rekao je Gagi, Luni.

- Ne mogu da se osećam loše? - rekla je ona.

- Ti ne znaš šta pričaš. Ti okrivljuješ sve nas. Nemoj da me praviš budalom. To je ružno što pričaš. To više ne mogu da slušam, Luna. Idi reši to sa njim, završavaj priču. Ti moraš da paziš šta ti pričaš. Ne možemo svi da budemo krivi zbog tvog stanja. Tebi je najbitniji Marko ovde i sa njim treba da rešiš problem - govorio je Gagi.

Foto: TV Pink printscreen

- Ja sa njim nemam problem. Da, imam problem kada se mama i on svađaju. Ja tebe ne krivim. Ti si sinoć bio sa mnom sve vreme. Ti si se pronašao. Na mene se dosta ljudi dere, treba samo neko da me zagrli i ćuti. Izvini, da li mi opraštaš? - izjavila je Luna.

 - Ne opraštam ti. Boli tebe d*pe za sve nas. Ti si fenomenalna - pričao je Gagi.

- Dobro, ko je sledeći? Dobro, bila sam ljubavnica i šta je problem? Loša sam ćerka, loša sam devojka, odvratna sam i lepo me se svi odreknite... Ne znam šta da vam kažem - rekla je Luna.

-Nema to veze sa tom pričom - rekao je Gagi.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17