• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2020

12:16

(VIDEO) VELIKI ŠEF obavestio zadrugare o SPECIJALNOM ZADATKU! Da li će uspeti da se dogovore?

Rijaliti

(VIDEO) VELIKI ŠEF obavestio zadrugare o SPECIJALNOM ZADATKU! Da li će uspeti da se dogovore?

Podeli vest

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima, te je ovonedeljni vođa Branislav Radonić Brendon pročitao saopštenje pred svima

- Dragi zadrugari, pre svega će se ljubavni parovi javiti za specijalni zadatak, svi koji imaju svog para će učestvovati u zadatku koji sledi. Svaki par ima neku pesmu za koju kaže da je njihova i koja oslikava njihov odnos. Sada će svaki par odabrati jednu ljubavnu pesmu i kroz koreografiju će morati da iskažu svoja osećanja prema partneru. Trebalo bi da kroz nastup pokažete šta osećate. Neka se sada svi prijave za zadatak, koji smatraju da imaju para - pročitao je Brendon pismo.

(VIDEO) NAJBRUTALNIJI RAT DO SADA! Anabela optužila Gagija da MALTRETIRA Lunu, on IZGOREO OD BESA: Biješ DECU, MUŽA, meni deca PRIČAJU!

(FOTO) DVA PACOVA! KUPOVALA SAM MU, VOZILA I SREDILA ULAZAK! Anđela Veštica otkrila ŠOK DETALJE o Mateji i Tari

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija