• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2020

16:32

ZOLA BRIŠE NOS SA 500 EVRA! Miljana i on naišli na ŽESTOKU OSUDU naroda - nećete verovati ŠTA JE URADIO POSLE TOGA (FOTO)

Rijaliti

ZOLA BRIŠE NOS SA 500 EVRA! Miljana i on naišli na ŽESTOKU OSUDU naroda - nećete verovati ŠTA JE URADIO POSLE TOGA (FOTO)

Podeli vest

Šoook!

Internetom je počela da kruži slika Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, koju su mnogi osudili.

NE VRAĆAJU SE U ZADRUGU?! Miljana i Zola imaju novi plan - PRAVE SVOJ RIJALITI! Saopštili ko će sve učestvovati u njemu, ŠOOOK!

Naime, Zola je brisao nos novčanicom od 500 evra uz reči: "Uhvatila me neka prehlada", dok je snimao lajv na društvenim mrežama.

Foto: instagram/miljanicakulic

U fan grupama rijalitija počeli su da šire ovu fotografiju uz komentare da je to što je uradio veoma neumesno, pogotovo u ovakvoj situaciji kakva je trenutno u zemlji.

- Dok narod na Balkanu nema i ne može da kupi litar ulja, brašno i kockicu kvasca, dva šizofrenika brišu noseve sa 500 evra! Sprdate se sa prehladom i ovim izmučenim narodom koji oboljeva svaki dan i umire od iste! Zlotvora dv - samo je jedan od komentara ispod slike.

Foto: Printscreen You Tube

Ipak, njihovi fanovi stali su im u odbranu i dodali da su se možda samo šalili i da je u pitanju lažna novčanica koja ima da se kupi u knjižarama.

Šta vi mislite o ovome?

Anketa

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rambo

pre 4 godine

Sta ocekivati od idiota, da kazu i urade nesto pametno!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija