• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2020

17:22

JEZIVA SCENA! Luna DIGLA nogu iza ERMINE dok je Marko RADIO OVO - Anabela će POLUDETI! (FOTO)

Rijaliti

JEZIVA SCENA! Luna DIGLA nogu iza ERMINE dok je Marko RADIO OVO - Anabela će POLUDETI! (FOTO)

Podeli vest

Degutantno!

Danas je na društvenoj mreži Fejsbuk, isplivao snimak iz kupatila, gde su gledaoci "Zadruge", žestoko osudili postupak Lune Đogani, koji je u najmanju ruku, nehigijenski.

OGLASIO SE ANDREJ ATIJAS! Velika ispovest o Anabeli i Gagiju - PECNUO Miljkovića, a Luna će PLAKATI ZBOG NJEGOVIH REČI (FOTO)(VIDEO)

TEBE LOŽI DA SI NESREĆNA! Luna nikad ISKRENIJA - Marku priznala SVE! Njegov odgovor joj se NIJE SVIDEO!

Radi se o tome, da je Ermina Pašović šišala Marka Miljkovića u kupatilu i u tom trenutku je ušla Luna, kako bi vršila malu nuždu. Sve bi to bilo okej, da nije na kraju, kada je završila, podigla nogu i nogom pustila vodu:

Foto: printscreen/tvpink

Gledaoci su osudili ovaj postupak Đoganijeve i okarakterisali ga kao nehigijenski, s' obzirom da su povišene mere predostrožnosti i u rijalitiju, zbog epidemije korona virusa.

VIŠE O ZADRUZI SAZNAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dusan

pre 4 godine

A ja mislio da je ova bljuvotina od zabave iz predostroznosti prestala i raspustena.Rijaliti.

Goran

pre 4 godine

Prosiju,ruzniju,prljaviju,nekulturniju i gluplju devijku nisam video

Nikola

pre 4 godine

Mitrovicu pa da li barem zbog ovoga i zbog ove situacije ova moze biti ksznjena? Ili joj je bas sve dozvoljeno. Da li je moguce da ova strokava koja seta obucom po imanju ovo radi a da ostali posle toga to pipaju rukom pa da li je moguce da je u vremenu epidemije njoj cak i ovo dozvoljeno?????Dokle????

Zoran

pre 4 godine

Da li i ovo zastrasujuce stvari ne zasluzuje kaznu. Imajte na umu da ona to radi svaki dan puta ko zna koliko pa do jula. Pa da ki su ostali ucesbici stoja? Zasto jedino ona zasricena od svega i svacega pa xak i zaraze ostalih?

Jovo

pre 4 godine

Plemenska posla. Njoj je cak i ovo dizcoljeno da zarazuje druge. Pa mars bre stojo. Pa ima li nesto sto ovi ludaci nisu pokazali? Stroke strokave

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija