• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2020

10:07

ŠOK PRIZNANJE U ZADRUZI! Gagi Đogani UKRAO kola u Švedskoj, obijali ga ŽICOM, a evo zašto se denser sam prijavio POLICIJI!

Rijaliti

ŠOK PRIZNANJE U ZADRUZI! Gagi Đogani UKRAO kola u Švedskoj, obijali ga ŽICOM, a evo zašto se denser sam prijavio POLICIJI!

Podeli vest

Gagi Đogani priznao je da je ukrao automobil u Švedskoj kako bi otišli na koncert, a i da su se posle samo prijavili policiji

- Kad sam živeo u Švedskoj, strašno sam želeo da idem na koncert Majkla Džeksona, ali karte su bile jako skupe, a pritom je i put do tamo mnogo koštao - počeo je priču denser, ističući da se sve to događalo dok je njegova tadašnja supruga Anabela Atijas bila trudna, odnosno pre rođenja Lune Đogani.

(FOTO/VIDEO) BANE SE VRATIO U BELU KUĆU! Sav u ZAVOJIMA - lice mu UNAKAŽENO nakon što ga je Mensur PRETUKAO: Imam SEDAM KOPČI, preživeo sam i GORE!

(FOTO) BOLEST NE BIRA, ALI JE TEBE IZABRALA! Miljana napravila HAOS u UŽIVO uključenju, pa Zolu ISTERALA IZ hotelske SOBE!

Foto: TV Pink printscreen

- Sestra je meni i bratu skupila pare za kartu jer je znala koliko smo žarko želeli da idemo, ali opet nismo imali za put. I onda je moj brat uzeo kola - nastavio je priču Gagi, što je Anabela ispratila uz podsmeh poručujući da su automobil ukrali.

- Moj brat je otvorio automobil žicom. I tako, krenuli smo, rezervoar je, na našu sreću, bio pun jer ne bismo inače imali za gorivo. Ja sam u jednom momentu seo za volan iako nisam nikad pre vozio. I, da zlo bude gore, zaustavio mi se auto baš kada je naišla policija. Oni su nas zaustavili, ali smo uspeli to nekako da prođemo i odemo na koncert - ispričao je Đogani.

- Kad se završio koncert, opet nismo imali pare da se vratimo nazad, pa smo se prijavili u policiju i priznali tu krađu. Švedski zakoni su takvi da su oni rešili to jer njima nije u interesu da neko ode iz njihove zemlje a da je prekršio zakon. To su nam skinuli od plata - dodao je.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija