• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

01.04.2020

17:42

ONA JE ZAMENILA ANABELU! Gagi nije imao sreće pa ga je i ona NAPUSTILA, a evo gde je danas LEPA MARINA iz grupe Fanki Dži! (FOTO)

Rijaliti

ONA JE ZAMENILA ANABELU! Gagi nije imao sreće pa ga je i ona NAPUSTILA, a evo gde je danas LEPA MARINA iz grupe Fanki Dži! (FOTO)

Podeli vest

Grupu "Fanki Dži" od 1994. do 2009. godine činili su Gagi Đogani, kao frotmen ove grupe, i Anabela Atijas, koja je bila pevačica u grupi. Pored toga, oni su bili i bračni par, a zbog razmirica u braku, na kraju i razvoda, grupa se raspala i svako je krenuo svojim putem.

Anabela Atijas je ušla u solo muzičke vode, a Gagi Đogani je u grupu "Fanki Dži" doveo novu pevačicu. Reč je o atraktivnoj crnki Marini Uzelac.

Gagi i Marina zajedno su uradili čitav album 2009. godine pod nazivom "Pali anđeo", koji je publika lepo prihvatila. Godinu dana kasnije "Fanki Dži" u ovom sastavu objavio je singl "Arogantna kraljica", a potom je i Marina rešila da napusti Gagija.

LUNA RONI SUZE RADOSNICE KAO NIKADA DO SADA! Čak ni njeni HEJTERI ne mogu da joj ZAMERE RAZLOG PLAKANJA! (VIDEO)

 

OVO SU SVI ČEKALI! Nastup Anabele i Gagija zapalio Zadrugu! (Video)

Marina Uzelac se nakon izlaska iz grupe 2011. godine povukla iz medija i nije više snimala pesme.

 

 

Ipak, Marina je nastavila da se bavi pevanjem. Po izlasku iz grupe otpočela je saradnju sa pevačem Sašom Kovačevićem, sa kojim je neko vreme nastupala.

- Priznajem samo kvalitetne pevače. Za Marinu imam samo reči hvale - rekao je tada Saša.

Foto: printscreen/tvpink

Marina Uzelac poslednjih nekoliko godina nastupa sa pevačem Davorom Jovanovićem i njegovim bendom.

I dalje je crnka, samo što ima kraću kosu i fizički se nije mnogo promenila od perioda kada je bila deo grupe "Fanki Dži".

Podsećamo, Gagi je nakon prekida saradnje sa Marinom Uzelac doveo u grupu dve nove pevačice Mariju Mijanović i Anu Rich. Međutim,Ana je ubrzo napustila grupu, a Marija je 2016. godine zajedno sa Gagijem ušla u "Farmu 7" kako bi promovisali grupu "Faki Dži". Nakon završetka rijalitija i ona se poslovno razišla sa Gagijem, a on od tada traži novu pevačicu za svoju grupu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija