• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

01.04.2020

20:01

PUKLO NAJVEĆE PRIJATELJSTVO! Obrisao Lunu iz života ZAUVEK - sve slike sa njom sklonio, stavio TAČKU! Ona to NI NE ZNA

Rijaliti

PUKLO NAJVEĆE PRIJATELJSTVO! Obrisao Lunu iz života ZAUVEK - sve slike sa njom sklonio, stavio TAČKU! Ona to NI NE ZNA

Podeli vest

Šoook!

Život Lune Đogani poslednje tri godine prepun je raznih preokreta, uspona i padova.

Poslednji udarac koji je Đoganijeva primila desio se od njenog najboljeg druga i frizera Ilije Pečenice, koji joj je okrenuo leđa za sva vremena, i to zbog Marka Miljkovića.

Foto: instagram/ipecenica

Naime, nakon što je Lunina majka Anabela Atijas, s kojom se trenutno zajedno takmiči u rijalitiju "Zadruga " u neobaveznom razgovoru spomenula kako je Ilija veoma ljut na svoju drugaricu, raskid prijateljstva potvrdio je i on sam pošto je obrisao sve zajedničke slike na svom Instagram nalogu.

Razlog za ovakav potez Luninog prijatelja jeste taj što se pomirila s bivšim dečkom Markom Miljkovićem. To možda ne bi bilo toliko čudno da Luna probleme u svojoj vezi nije istresala pred Ilijom i tada najstrašnije kritikovala Miljkovića.

On joj je uvek bio rame za plakanje, a obećala mu je da nikad više neće biti u vezi s čovekom koji ju je tako povredio. Očigledno je da su Lunu nedoslednost i pogažena reč koštali prijateljstva.

Foto: instagram/ipecenica

Detalji druženja mlade pevačice sa Ilijom donekle su poznati i javnosti jer je ona često pričala o njihovom drugarstvu i prisnosti, a uz to, najviše joj se našao kada nije imala kome da se požali tokom svađa s Markom.

Ilija je uvek bio tu za Lunu, tešio ju je kad god bi bilo neophodno i davao joj savete kako dalje da se ponaša prema muškarcima. I ne samo to, Ilija je Lunu pratio na sve njene nastupe. Bio joj je poslovna podrška u trenucima kada joj je to bilo najpotrebnije. Išao je s njom gotovo na svaki nastup, iako je to mesto ranije bilo rezervisano za Marka.

Foto: printscreen/tvpink

Mlada pevačica poveravala mu je sve svoje tajne, a neretko mu se u svojim jadikovanjima žalila na bivšeg momka, koga Ilija evidentno nije voleo, i kojeg je često nazivala i pogrdnim imenima. Takođe, govorila je i da nikada više neće ući u rijaliti. I taman kad su joj mnogi poverovali, Luna je ipak pogazila svoja obećanja jer ne samo što ponovo otkriva svoju intimu gledaocima već to ovoga puta čini zajedno s roditeljima Anabelom i Gagijem. Njenom najboljem drugu ovog puta je prekipelo, pa je odlučio da preseče i da pusti Lunu da vodi svoj život sama kako hoće, ne želeći da učestvuje više u tom haosu.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
garitmora

pre 4 godine

Jako su bitni ti luzeri o kojima pisete kao lanjski snijeg

Ena

pre 4 godine

Ilija kako je moguce da se odrices Lune a stalno si pricao da ti je ko sestra...vise od prijatelja...da l je vredno da se zbog Marka srusi prijateljstvo?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija