• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

02.04.2020

11:41

(VIDEO) POTPUNI OBRT! Sanja Stanković PONOVO U ZADRUZI - evo i KAKO! Zadrugari ni ne slute ŠTA IH ČEKA!

Rijaliti

(VIDEO) POTPUNI OBRT! Sanja Stanković PONOVO U ZADRUZI - evo i KAKO! Zadrugari ni ne slute ŠTA IH ČEKA!

Podeli vest

Bivša učenisca "Zadruge" Sanja Stanković skrenula je ogromnu medijsku ali i pažnju naroda na sebe kada je otpočela još u prvoj sezonu emotivnu vezu sa Jovanom Tomić Matorom. Pored toga što je uplovila u ljubavnu vezu sa devojkom, ona je takođe skrenula pažnju na sebe svojim fizičkim izgledom

U "Zadruzi 3" trenutno boravi njena sadašnja devojka, koja je više puta istakla da je u pomenuti rijaliti ušla kako bi sredila sebi život, ali i obezbedila novac kako bi ona i njena izabranica mogle da uživaju kada se sve završi. 

(VIDEO) KIJA SE SKINULA, PA ZALUDELA MUŠKARCE U PEŠKIRIĆU! Pokazala VRELO TELO - snimak koji je ZAPALIO društvene mreže!

(FOTO) VOLIM TE, LJUBAVI! Isplivala EMOTIVNA PREPISKA Vladimira Tomovića i Lidije Vukićević! ŠOK!

Stankovićeva se oglasila na ovu temu nekoliko puta, i rekla kako ne planira da ulazi u ni jedan vid rijalitija, jer želi da se posveti muzici i modi i da sebe izgradi na jedan drugačiji način, a ne kao rijaliti zvezdu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?????

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on Feb 16, 2020 at 1:28am PST

Naime nije puno prošlo od toga, Sanju smo mogli ponovo videti na malim ekranima u "Zadruzi". Stankovićeva je objavila na svojim društvenim mrežama snimak u vrlo provokativnom izdanju pored bazena u "Zadruzi". 

Da li će Stankovićeva odlučiti da uđe ponovo ili ne, ostaje nam da vidimo.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija