• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2020

14:08

KARLEUŠU BI ZGROZIO OVAJ PRIZOR! Pevačica objavila ŠOK SLIKU - svuda oko nje ŽIVO MESO, a tek šta je IZJAVILA! (FOTO)

Estrada

KARLEUŠU BI ZGROZIO OVAJ PRIZOR! Pevačica objavila ŠOK SLIKU - svuda oko nje ŽIVO MESO, a tek šta je IZJAVILA! (FOTO)

Podeli vest

Jelena ovo nikako ne bi podržala

Hrvatska starleta Nives Celzijus okačila je sliku koja će, sigurni smo, zgroziti pevačicu Jelenu Karleušu.

Naime, Nives se slikala sa ogromnim komadima živog mesa, a kao opis je napisala:

NE ŠTEDI NI DOK JE VANREDNO STANJE! Pogledajte NA ŠTA je Karleuša PUKLA OGROMAN NOVAC - ovo nijedna naša zvezda NEMA U KUĆI (VIDEO)

- I tako sam jutros poremetila novonastalu dnevnu rutinu: kafa, trening, škola, ručak, čišćenje, knjiga, trening, večera, tv, krevet i malo se za promenu sredila (ako promenu iz pidžame u nešto najviše nalik pidžami i očešljanu kosu možemo nazvati sređivanjem). Razlog sređivanja je dostava. Ne moraju baš nepoznati ljudi da vide ono najgore od mene. Uglavnom ne pamtim da sam se ikad toliko obradovala nekoj dostavi koliko ovoj današnjoj - nastavila je, misleći na velike komade mesa sa slike - započela je Nives post i nastavila.

 

 

- U ovoj situaciji nikakve cipele i torbice ne mogu da zamene dobar komad mesa, a ovde je toliko dobrih komada da ne znam šta bih pre pripremala za ručak. Evo nikad ne bih rekla da ću i ja ovo napisati, ali tako je. Trenutno me drži osećaj da nikad više u životu neću poželeti da kupim novi par cipela i tašnica. Čak mi se i pomalo gade... Žene, da li i vi delite slična osećanja - pitala je starleta svoje fanove a oni su odgovarali ispod slike u komentarima.

Poznato je da Jelena već neko vreme ne jede meso i da je počela da se užasava toga kada neko ubije životinju da bi je pojeo.

- Nakon što sam počela da pratim "Peta", prestala sam da jedem meso i da nosim krzno. To je prvi korak, mali ali je korak ka boljem čovečanstvu. Sledeće što ću uraditi je da nađem način kako da izbegnem upotrebu životinjske kože, da prestanem da jedem ribu, jaja i mlečne proizvode - pričala je nedavno Karleuša.

 

 

Da li će imati komentar na ovakvu sliku, ostaje da vidimo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 4 godine

Jelena kontradiktorna kao i uvek!Ne jede meso al zato nosi kozu.Daj ne seri vise

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17