• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

05.04.2020

18:10

MARKO LAŽE, MAMA ME NIKAD NE BI OSTAVILA BEZ PARA! Oglasila se Nina Đogani - RASKRINKALA Miljkovića DO KOSKE!

Rijaliti

MARKO LAŽE, MAMA ME NIKAD NE BI OSTAVILA BEZ PARA! Oglasila se Nina Đogani - RASKRINKALA Miljkovića DO KOSKE!

Podeli vest

Otkrila pravu istinu!

Marko Miljković izneo je oštre optužbe na račun Anabele Atijas rekavši da je ona nemarna majka, kao i da je ćerku Ninu, Luninu mlađu sestru, zanemarivala i ostavljala bez para. Marko je istakao i kako joj je on lično nosio novac, a sada se oglasila Nina Đogani i razrešila situaciju. Kako Nina kaže, sve što je Marko izneo je apsolutna neistina.

Foto: Printscreen You Tube

- Marko laže! Moja mama mene nikad ne bi ostavila bez para, te pare koje je Marko meni doneo jesu pare koje je ona ostavila kod Pečenice da se meni donesu. Trebalo je da ja odem po te pare i nisam znala kako da mi neko donese te pare. Molila sam Iliju da mi nekako dostavi te pare. To nisu Markove pare, ja sam Lunu zamolila da mi se te pare donesu i ona je poslala Marka. To su te pare koje je mama ostavila za mene i koje je on meni doneo - rekla je Nina i dodala:

Foto: printscreen instagram/djogani.nina

PSIHIČKI JE MALTRETIRALI! Nini Đogani vršnjaci slali LUNINE EKSPLICITNE SNIMKE SA MARKOM! Išla kod PSIHOLOGA!

- Slušam Marka i ne mogu da verujem šta priča! Sve je totalna laž! Mama mene nikad ne bi ostavila bez para, ona i kad ide put ostavi mi novac i za hranu i za sve ostalo, tako da je to jedna totalna laž što on priča. Samo taj jedan put mi je doneo novac koji je ona ostavila i on nema prava da joj prebacuje ništa. Moja mama to od njega nije zaslužila, treba da pokaže bar malo poštovanja prema njoj! - istakla je Nina Đogani.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rada

pre 4 godine

Pa mama je rekla da je bilo tako ali samo jednom i da nije imala novca na racunu. Pa ko laze mama, Marko ili cerka

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija