• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.04.2020

21:00

(FOTO) DEFINITIVNO KRAJ! Nakon što je RASKINULA sa Matorom u PROGRAMU UŽIVO, oglasila se Sanja! Evo šta je REKLA!

Rijaliti

(FOTO) DEFINITIVNO KRAJ! Nakon što je RASKINULA sa Matorom u PROGRAMU UŽIVO, oglasila se Sanja! Evo šta je REKLA!

Podeli vest

Ovo niko nije očekivao!

Jovana Tomić Matora je juče nakon prvog nejavljanja, dobila drugi poziv sa Sanjom Stanković, koji nije dobro prošao.

Foto: tv pink printscreen

(VIDEO) AKO PRETERAŠ, NABIĆU TE NA... Žestok SUKOB u Beloj kući! Pljuštale UVREDE - NISU BIRALI REČI! Razlog je SKANDALOZAN!

 

JEDVA JE SAKRILA SILIKONE RUKAMA! Maja Marinković pozirala Kariću za kalendar - JANJUŠ ĆE POLUDETI! (FOTO)
 

 

Sanja joj je prebacila ponašanje sa Lunom i Anabelom, a onda i otkrila da je saznala da se Matora viđala sa bivšom devojkom, dok je bila sa Sanjom. 

Jovana je uzvratila na to Sanji, rekavši joj da zna da se videla sa bivšim momkom, što je Stankovićeva potvrdila.

Nakon poziva se Sanja oglasila na Instagramu, te napisala da je završena priča sa Jovanom:

Foto: printscreen instagram/mrs_s.happy

- Sve ima svoje granice. Moj prag tolerancije je prešla. Niti sam ponovo u vezi sa bivšim verenikom, a sada ovako javno kažem da ni sa Jovanom više nisam ni u kakvom odnosu. Dosta mi je laži u životu i njene manipulacije... I uhvatim je u laži po stoti put, a ona loptu prebacuje na mene. E pa nećeš više! Kraj! - napisala je Sanja na svom Instagram profilu i dodala.

Foto: printscreen instagram/mrs_s.happy

- Da, definitivno je kraj! Ne znam da li mi se više zgradilo njeno ponašanje pre poziva ili posle poziva koliko me je pljuvala i govorila neistinu. Neću pričati ništa loše o njoj jer bila je moj izbor i bile smo u vezi, ali ako me ona volela i bila deo mog života nije trebala da me pljuje onako i da iznosi laži. Prvo plače, povraća, nije joj dobro, a posle deset minuta me ispljuje najstrašnije. Nisam se pomirila sa bivšim dečkom niti sam bilo šta imala sa njim. Ona se čula sa bivšom svaki put kad se mi posvađamo, a ja ne mogu da pozovem bivšeg dečka kada kada mi je bila preko neophodna njegova pomoć. Njena opsednutost Đoganijevima je očigledna i to svi provaljuju, a zna dobro da mi smeta, jer sam joj već nekoliko puta rekla da ne želim da je vidim blizu Lune, ali me je zabolelo što je posle svega prešla Anabeli, zna kakve smo probleme imale napolju sa njom, koja je u sve htela da umeša i moju majku i još se sada njima žali i mene pljuje i izvrće moje reči u pozivu. Sama sam i nemam nikog! - poručila je Sanja na pomenutoj društvenoj mreži.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJ OVDE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija