• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

08.04.2020

23:49

VRAĆA SE U ZADRUGU - UPRAVO! Veliko IZNENAĐENJE ZA SVE - u Belu kuću večeras ulazi ON! Sigurno ga NISU OČEKIVALI! (FOTO)

Rijaliti

VRAĆA SE U ZADRUGU - UPRAVO! Veliko IZNENAĐENJE ZA SVE - u Belu kuću večeras ulazi ON! Sigurno ga NISU OČEKIVALI! (FOTO)

Podeli vest

Ni ne nadaju se!

Stanare Bele kuće ove noći očekuje uzbudljivo veče, kada će odgovarati na pitanja verne publike koja ih svakodnevno prati.

U TANGICAMA, ZAPALILA KARANTIN! Stanija počastila S*KSI PRIZOROM - vežba u donjem vešu i izgleda BRUTALNO (FOTO)

Voditelj Milan Milošević je tokom prethodnih dana bio odsutan jer je muku mučio sa zubiom, ali večeras se vraća u Belu kuću i sa zadrugarima prelazi sva putanja koja su gledaoci imali za njih. 

 

Foto: Instagram printscreen/milanmilosevic_official

Voditelj je najavio svoj veliki povratak na male ekrane putem društvene mreže Instagram i pohvalio se da je sprema za večerašnju emisiju. 

ŽIVI U AGONIJI! Kendi napustio "Zadrugu", JOŠ UVEK NIJE DOŠAO KUĆI! Njegova sestra nam otkriva ŠTA SE DESILO! (FOTO)

- Zahvaljujući najbolnjem timu, ja sam spreman za večerašnju emisiju - napisa je on, a uskoro ćemo ga gledati na malim ekranima.

Foto: printscreen instagram

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija