• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2020

07:42

(VIDEO) POTPUNI HAOS U SITNIM SATIMA! Mensur RAZVALIO vrata od kupatila, Mina URLALA, PLAKALA, BACALA STVARI i pravdala se da nije URADILA OVO!

Rijaliti

(VIDEO) POTPUNI HAOS U SITNIM SATIMA! Mensur RAZVALIO vrata od kupatila, Mina URLALA, PLAKALA, BACALA STVARI i pravdala se da nije URADILA OVO!

Podeli vest

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić imali su novu svađu pred zoru koju su započeli u kupatilu. Tada je Mensur optužio Minu da je navodno gledala i odmeravala drugogo cimera iz kuće, što je ona negirala

Zatim su se jurili do radionice, gde su nastavili sa svađom, a Mina je tamo čak i klekla na pod. Zatim su raspravu nastavili u spavaćoj sobi, a onda i u kupatilu gde je bilo najžešće.

LUNA TREBA DA IDE NA HOSPITALIZACIJU! Anabela na ivici NERVNOG SLOMA zbog ćerke - sve zbog S*KSA SA MARKOM (VIDEO)

NE TREBA JOJ NIŠTA OD NJE! Matora presekla, pa uputila BRUTALNU PORUKU Sanji - NEĆU SAŽALJENJE! (VIDEO)

Naime, tada je Mina vrištala. bacala stolicu, plakala i unosila se Mensuru u facu govoreći mu da ništa loše nije radila, dok je on i dalje bio ubeđen da je Mina merkala drugog zadrugara. Ukućani su odmah pritrčali Mini kako bi je opustili u ovoj situaciji i poručili Mensuru da preteruje.

- Ti se kuneš i lažeš! Posle je priča kako ja ne mogu da napravim pomirenje, pa naravno kada se kuneš i lažeš. Moje oči ne lažu. Kraj! Pravi se bre luda, ja svojim očima vidim. Miči mi je tamo - bio je besan Mensur.

- Ja mislim da ti tripuješ, Mensure. Ostavi malo šanse da preteruješ. Svi mi vidimo šta se dešava - rekla je Ivana Šopić.

- Hajde bre, Mina, batali! Šta je sa tobom! Evo, pomeriću se od tebe! Ona sada neka radi šta god hoće. Evo, ja sam težak. Neću je više dirati. Batali mene, zaboravi, kraj. Izvini! Neću ti ništa prebacivati. Ostaćemo dobri: "Zdravo, zdravo" i to je kraj i tačka - govorio je Mensur, Mini.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija