• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Blic.rs, Informer.rs

09.04.2020

15:10

IZGUBILA JE SVE! Oglasila se Anabelina SESTRA - šokirana zbog ODRICANJA LUNE! Prozvala i MARKA - od empatije do PATOLOGIJE!

Rijaliti

IZGUBILA JE SVE! Oglasila se Anabelina SESTRA - šokirana zbog ODRICANJA LUNE! Prozvala i MARKA - od empatije do PATOLOGIJE!

Podeli vest

Nije imala lepe reči za svoje bližnje.

Anabela Atijas je ceo milionski auditoriju šokirala izjavom da se odriče ćerke Lune Đogani (detaljnije čitajte OVDE). Ove reči su zgrozile i pevačicinu sestru Aidu Bukvu, koja se oglasila povodom ovoga.

JAVNO TE SE ODRIČEM - TI SI ZA MENE MRTVA! Anabela urlala - OVA DEVOJKA VIŠE NIJE MOJA ĆERKA! Zar ovako MAJKA svojoj ćerki?! (VIDEO)

Podsetimo, majka i ćerka su u sukobu zbog Marka Miljkovića, sa kojim je Luna u vezi, a Aida smatra da je Anabela izjavila da se odriče ćerke jer je izgubila sve.

 

Foto: TvPink Printscreen

- Šta više da uradi da bude doživljena? Probala je sve, od empatije do patologije. Nema više šta da izgubi, nakon gubitka statusa majke. Prirodno, ona zauzvrat oduzima Luni status kćerke. Odricanje je krajnji gest priznavanja poraza i slobode od odgovornosti jedinog nosioca svete veze. Nismo svi ljudi za čitav život. Neki od nas su samo komad puta - kaže Anabelina sestra i dodaje:

- Ovo me podseća na prošla vremena, s naših prostora, kada se porodice odriču dece koja bi da odu s nekim ko nije njihov - kaže Aida. 

(FOTO) OVO JE SREĆA! Đani podelio SLIKU IZ IZOLACIJE - evo ko mu pravi DRUŠTVO, a nije ŽENA!

Osim toga, Aida nije zadovoljna ni Luninim ponašanjem, a isto tako ni njenov vezom sa Markom Miljkovićem. 

Foto: Printscreen You Tube

- Luna i Marko su žanr naučne fantastike. Luna je u vezi s nekim ko nije od ljudske vrste - završila je Aida.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija