• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Puls Online

11.04.2020

14:23

KO IH NE ZNA SKUPO BI IH PLATIO! KIJA PROGOVORILA O PORODICI ĐOGANI: Gagi je NASILNIK, Anabela mi je toliko ZLA učinila!

Rijaliti

KO IH NE ZNA SKUPO BI IH PLATIO! KIJA PROGOVORILA O PORODICI ĐOGANI: Gagi je NASILNIK, Anabela mi je toliko ZLA učinila!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar se oglasila i dala svoj sud o porodici Đogani. Rekla za Gagija Đoganija da je nasilnik, a da joj je Anabela Atijas učinila previše zlih stvari

Trenutno se u rijalitiju "Zadruga 3" odigrava prava porodična drama u kojoj su glavni akteri Luna Đogani, njena majka Anabela Atijas i pevačicin otac Gagi Đogani.

(VIDEO) DOZVOLIO SI DA NAM SE PORODICA RASPADNE! Luna GRCALA u suzama, pa Gagiju SASULA SVE U LICE!

(VIDEO) ŠOK U ZADRUZI! Anabela se JAVNO IZVINILA Kiji i Slobi, pa zagrlila Lunu kao NIKAD DOSAD!

Pevačica Anabela Atijas iznela je "prljav veš" svoje porodice u javnost, a neretko njih troje spomenu i dešavanja iz "Zadruge 1" u kojoj je Luna bila sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem koji je u tom trenutku bio oženjen sa Kristinom Kijom Kockar.

Kija se ovim povodom oglasila tako što je dala svoj intervju novinarki iz Makedonije putem Instagram lajva.

Foto: TV Pink printscreen

 - Ne pratim konstantno "Zadrugu", samo kada ima neki zanimljiv naslov na Jutjubu. To pozdravljanje mene od strane Anebele je bilo sarkastično. Tu pokajanja nema. Moje viđenje cele te situacije je da da oni pokušavaju da naprave od Anabrele neku žrtvu. To je ustvari poučna priča da se vidi kako jedan roditelj ne treba da se ponaša prema svom detetu, kako dete ne treba da se ponaša prema svojim roditeljima i uopšte kako jedna porodica ne treba da funkcioniše -  rekla je Kija novinarki iz Makedonije.

Foto: Printscreen (YouTube)

 - Sve je to okej, da ja ne znam pozadinu , mislim "ko ih ne zna, skupo bi ih platio". Ja sam nažalost bila svedok, žrtva, , učesnik cele te situacije, pre ove "Zadruge 3", znam vrlo dobro ko su ti ljudi, tako da reći ću sarkastično kolektivno je meni, odnosno mojoj porodici suza krenula za njihovom tragedijom, ja sam rekla da Gagi jeste nasilnik, Anabela je činila toliko, toliko zla meni, mislim setimo se toga da je aplaudirala dok sam ja plakala , non stom se ponavlja jedna stvar, a to je da se ta žena borila za svoje dete u "Zadruzi 1", e sad jedna stvar je podržati, a druga stvar je uz to podržavanje pljuvati drugu stranu koja ti nikada ništa nije učinila , čak i nakon toga . Kako je bilo mojoj majci koja je sve to gledala? Koja je gledala svoje dete i šta rade njenom detetu i gde jedna druga majka aplaudira meni, Nadicinom detetu dok plače i kida se i dok neko govori "vratitet muža ženina silu -  završava Kija.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
GISKA

pre 3 godine

Reci cu,,,da mnogi upaju,,Znam pouzdano,,,a i sama je devojka rekla,,,da iznajmila sam stan pre ulaska u rijaliti,,za sebe i Slobu, Znaci namera jj jeste bila da ga razvede,,,Da li bi oni opstali kao par,,mislim na Kiju i Slobu,,,znam da bih,,i da ovo sto je ucinjeno,,jeste sramno. Sam sex pred ocima zene,,je nemoralan cin,,,zakazivanje svadbe od strane njenih roditelja,,je bbezobrazlu,,,a samo ponasanje devojke,,koja jeste nemoralna,,jeste katastrofalno...Prema tome,,ostala je lazljiva i zaista manipulaorka sa svima. Hvala.

Sonja

pre 3 godine

A i ja sam se prevarantkinjo zbog tebe rasplakala, zao mi sto te sa tom zabljom facom vise ne gledam.

Mirka

pre 3 godine

Predhodni tekst je cista Istina. Ako jedna Laz ima , navedi je ,,mukice" ???

Sarajevo

pre 3 godine

Evo ti laz;Kad vaša kija kaže da je pola sata prala veš sa filipom(A da riječi nisu progovorili)i pri tom slomili umivaonik dok su se zidovi tresli,ili činjenica da se vidjela sa bivšim crnogorcem a nije bila razvedena,ili to da je igrala igru skupa sa produkcijom vruce-hladno,skoro se pomiri sa slobom,a onda po instrukcijama ponovo svadja i tako do kraja,i na kraju kad je imala priliku da se pomiri sa mužem ona se razvede,znači da je svo vrijeme igrala za produkciju,a oni su platili ogromnom reklamom i podrškom naredne godine formirajući je da još samo iz wc solje da iskoci i to je to,toliko o toj ženi koja je prodala razvod,prljav veš pa cak i sahranu oca za istant slavu...

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59