• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

12.04.2020

10:19

TUŽBA - LUNA SA STRICEM NA SUD! Ogorčena zbog uvreda - otkrila STROGO ČUVANU TAJNU PORODICE, svi zanemeli! (VIDEO)

Rijaliti

TUŽBA - LUNA SA STRICEM NA SUD! Ogorčena zbog uvreda - otkrila STROGO ČUVANU TAJNU PORODICE, svi zanemeli! (VIDEO)

Podeli vest

Nije očekivala ovo od njega.

Luna Đogani je tokom prethodne večeri saznala da je njen stric Đole Đogani izneo opasne optužbe na njen račun, istakavši da je ona probala psihoatkivne supstance sa svojim očihom Andrejem Atijasom.

Zbog ovih reči se osetila povređenom, te je rešila da tuži strica i tom prilikom otkrije njegovo pravo ime.

"OŽENIO JE ŽENU KOJU JE SLAĐA NAŠLA ISPOD MOSTA!" Anabela udarila na VESNU i ĐOLETA - iznela ŠOK DETALJE o dugovima i ODRICANJU (VIDEO)

- Ovim putem želim da pokrenem tužbu protiv Hamita Đoganija. Eto ti tvoj divni brat. Ovo je sramota što se radi, što se dešava, o svemu što sam pričala. Nikada u životu nisam to radila, pogotovu sa svojim očuhom. To je toliko bolesno da se izjavi. To govori o njemu da želi da se igra rijalitija. Mi smo ovde izneli istinu koja je njega verovatno zabolela. Videćemo se na sudu. Drago mi je da ćemo napokon da se vidimo tamo gd eje trebalo, jer očigledno ništa nisi shvatio! O takvom čoveku nemam ništa da kažem - rekla je Luna, a u nastavku pogledajte šta je Đoganijeva još rekla. 

Foto: printscreen instagram/informer.rs

Luna je o svemu odlučila pred zoru da priča i sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, nakon što su završili mnogobrojne svađe oko Anabele Atijas.

- Ti shvataš u kakvoj sam ja porodici? Koliko je to totalno rastrojstvo. Šta treba da kažem? "Važi Đole, super", šta treba da radim? - pričala je Luna.

- Da se nasmeješ: "Moj advokat će da se pozabavi time", a ti si krenula imenom, i ovo i ono. Zbog toga je Gagi ustao. Luna, hajde, nemoj sad - pričao je Miljković.

- Rekla sam kako se zove čovek, šta je problem? - upitala je Luna svog dečka.

LUNA SPOMENULA ZADRUGU 4! SKOVALA ŠOKANTAN PLAN ako je produkcija bude PONOVO ZVALA!

- Luna, nema potrebe. Svi znamo da se zove Đole - rekao je Marko.

- Ne zove se. Promenio je ime - istakla je Luna.

Foto: TV Pink printscreen

Razgovor Lune i Marka možete pogledati u narednom video-snimku.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija