• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.04.2020

10:34

''RASPALA BEDNICA, PUNA ZLA!'' Nakon što ju je Anabela ISPROZIVALA, Vesna Đogani UZVRATILA UDARAC! (FOTO)

Rijaliti

''RASPALA BEDNICA, PUNA ZLA!'' Nakon što ju je Anabela ISPROZIVALA, Vesna Đogani UZVRATILA UDARAC! (FOTO)

Podeli vest

Haos se nastavlja!

Anabela Atijas je pred kamerama izjavila da je Đoletovu sadašnju suprugu Vesnu ispod mosta pokupila Slađa, njegova bivša supruga.

Ovim povodom oglasila se Vesna Đogani, koja je u prvi mah na Instagram storijima delila brojne poruke podrške koje su joj stizale. 

Foto: printscreen instagram/djoganivesna

- Vesna lepoto, molim te da se obratiš i odbraniš svoju i čast svoje porodice. Ne dajte na sebe. Ne daj da tebe pljuje neka raspala bednica puna zla, da komentariše tvoj život i tvoj brak. Molim te barem je tuži. Ovo je prevazišlo sve mere. Ti je nikad nisi spomenula, ni nju, ni njenu ćerku, zašto ona spominje tebe? Ne dozvoli da ti jednog dana deca čitaju po internetu kako je ku**etina pričala o tebi ovakve priče... Molimo te svi koji te volimo - jedna je od poruka podrške koju je Vesna podelila na pomenutoj društvenoj mreži i na ovaj način Anabeli uzvratila udarac otkrivajući da je većina na njenoj strani, a onda se oglasila i svima zahvalila na podršci.

MINA VRBAŠKI TRUDNA? Zadrugarka rekla Mensuru RADOSNE VESTI - On od nje ODMAH TRAŽIO OVO! (FOTO)

 

LUNA HOĆE DA TUŽI ĐOLETA! Nakon njene odluke OGLASILA SE tetka NAĐA - Ono što je REKLA MENJA SVE?
 

Foto: printscreen instagram/djoganivesna

- Porodica je ipak iznad svega. Hvala svima na divnim porukama podrške - napisala je Vesna na Instagramu.

Podsećamo, tokom rasprave sa Gagijem Anabela je pred kamerama iznela tvrdnje o Đoletu Đoganiju.

- Da, oženio je ženu koju je uzela Slađa ispod mosta da je odgaja. E tu ženu je oženio i napravio joj decu. Svi mediji znaju ko je Vesna bila. Ne daj na svoju ćerku! On je spomenuo da mu duguješ 8.600 evra, rekao za Lunu da je se odriče - dodala je Anabela u besu.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jasamja

pre 4 godine

uzas! pa ova vesna nema blama,rodjena majka za nju prica svasta,matora zena ide sredjuje tudja dvorista da bi prezivela (na autokomandi) tacnije,preciznije cisti kako bi prezivela jer njena cerka ne brine o svojoj majci toliko o vesni!!!

Milija

pre 4 godine

Ne morališi, jer ti si poslednja koja ima reč po tom pitanu.Drugo, Anabela je ISTINA.Sve što je rekla je tačno. Sladja je ribetina za tebe.Primila te u svoj dom a ti se kresala sa oženjim čovekom i to njenim i napravila dete. Anabela ništa nije ni dodala ni oduzela: istina je kao voda uvek nadje svoj put.Anabela je posebna .Žena borac. Humanitarac.Iznad svega dobar čovek. Izuzzetna majka.Nikada ne možeš biti ona, jer je istina na njenoj stani.STOP nasilju nad ženama.To si ti, prodavačica magle.......

Vesti

Ben Bentil se vratio u Evropu!
Politika

Ben Bentil se vratio u Evropu!

Bivši košarkaš Crvene zvezde Ben Bentil nakon godinu dana se vraća u Evropu i nastupaće za Hapoel iz Tel Aviva koji se takmiči u Evrokupu.

01.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija