• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

15.04.2020

18:36

ZADRUGARKA SAOPŠTILA DA JE TRUDNA! Odmah se oglasila njena MAJKA, u šoku - TUGA, TUŽNA! Ne podržava njihovu VEZU!

Rijaliti

ZADRUGARKA SAOPŠTILA DA JE TRUDNA! Odmah se oglasila njena MAJKA, u šoku - TUGA, TUŽNA! Ne podržava njihovu VEZU!

Podeli vest

Teško joj je zbog ovoga.

Nina Babić i Mlađa Jovanović su uspeli da prebrode teške svađe i uplove u mirnu luku, ali ta harmonija nije dugo potrajala, te su se tokom jutra ponovo žestoko posvađali. 

(VIDEO) VESNA NAM JE POKAZALA SVOJ DOM! Ovde ona DANAS ŽIVI - na Anabeline POGANE REČI, rekla je samo JEDNO!

Uvrede koje su uputili jedno drugome su veoma žestoke, a kako bi jedno drugo ponizili, Mlađan je otkrio da su njih dvoje nekoliko puta bili intimni, zbog čega je Babićeva pobesnela, te je i ona njemu sasula sve u lice. Vest o tome pročitajte ovde. 

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Nina je ironično saopštila da je trudna, a povodom ovoga oglasila se i njena majka.

NOSI TRAUME IZ DETINJSTVA! Kija otkrila VELIKU PORODIČNU TAJNU, pa OPELA po Slobi: '' ON VIŠE NIJE BALVAN, ON JE...ŠOK!''

- Jako je ružno da ja to komentarišem... Samo ću jedno reći - sve i da je istina, ovo samo govori o tome kakav joj izbor... Tuga tužna! Klošarsko ponašanje od prvog dana... Podržala sam u startu njihovu vezu jer je to bio njen izbor, posle prvih velikih uvreda - ne podržavam. Nina je mlada, pogrešila je... Ništa strašno, preživećemo. Naravno da boli.... Zaboleće i njega istina kad izađe - bilo je sve što je imala da kaže majka Nine Babić.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija