• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

16.04.2020

21:22

REKAO SAM TATI ŠEŠELJU DA ĆU DETETU DATI IME PO OSAMI BIN LADENU! Evo kako je reagovao lider radikala!

Rijaliti

REKAO SAM TATI ŠEŠELJU DA ĆU DETETU DATI IME PO OSAMI BIN LADENU! Evo kako je reagovao lider radikala!

Podeli vest

Najstariji sin Vojislava Šešelja, Nikola (36), ispričao je u "Parovima" u kakvim su odnosima njih dvojica. Učesnik rijalitija na poligrafu je odgovarao na škakljiva pitanja i otkrio malo poznate detalje iz privatnog života poznatog političara

- Tata mi nikada nije rekao da me voli... Nisam ni ja njemu! Nismo se nikada ni ljubili, ni grlili... On je tvrd na rečima, ali ima meku dušu. Mene su odgajale babe, one su me hranile, išle na roditeljske... Tata se borio kako je znao i umeo da zaradi neki dinar. Imao je sve više posla, a 2003. godine otišao je u Hag, tako da nismo stigli češće da se viđamo - rekao je Nikola, Šešeljev prvenac iz braka sa Vesnom Tunić.

Neslana šala

Rekao sam ocu da ću sina da nazovem po teroristi Osami bin Ladenu. Poludeo je! Naravno, samo sam se šalio
Nikola Šešelj

Učesnik "Parova" ispričao je kada je najviše iznervirao svog oca.
- Rekao sam mu da ću sina da nazovem po teroristi Osami bin Ladenu. Poludeo je! Naravno, brzo sam mu objasnio da se šalim. Jednom sinu sam dao ime po njemu, Vojislav, a drugi se zove Ljubomir - kazao je mlađi Šešelj i dodao da nije imao očev blagoslov da uđe u rijaliti:
- Savetovao me je da to ne radim, ali nije uspeo da me ubedi. Ceo život me svi znaju kao sina Vojislava Šešelja, pa sam zato rešio da na ovaj način ljudi saznaju ko sam ja zapravo.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17