• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2020

07:08

(VIDEO) US*ALA SI PORODICU I ĆERKINO ZDRAVLJE! Marko se žestoko POSVAĐAO sa Anabelom, pa otkrio: Luna ima PROBLEM sa...

Rijaliti

(VIDEO) US*ALA SI PORODICU I ĆERKINO ZDRAVLJE! Marko se žestoko POSVAĐAO sa Anabelom, pa otkrio: Luna ima PROBLEM sa...

Podeli vest

Sinoć su zadrugari odgovaraali na "Pitanja gledalaca", a novo pitanje voditelj Milan Milošević pročitao je za Marka Miljkovića: "Da li možeš da veruješ i dalje Luni sto posto, nakon svih brutalnih laži koje je iznela?"

- Verujem joj sto posto i bezuslovno. Luna ima problem sa sujetom, ona zna da preuveličava kada dođe do naših svađa. To je radila i u "Zadruzu 2" i kada smo rasknuli i kada je bila povređena. Svi smo mi sujetni kada dođe do raskida, do frke... Šta da radimo sad, takvu sam je prihvatio. Smatram da neće više raditi takve stvari. Mislim da je ovo sada karma njena. Godinu dana naše veze je lagala kada dođe do frke i problema, lagala je ljude oko sebe. Nekim delom je možda i manipulisala. Konačno je shvatla da je to njena karma - rekao je Marko.

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Ovako Luna Đogani peva UŽIVO - uporedili je sa KIJOM! Vi nam kažite KOJA JE BOLJA?!

(VIDEO) BELA KUĆA U DIMU! Luna Đogani NAPRAVILA HAOS - pogledajte šta je uradila! A samo je htela da NAPRAVI VEČERU

- Nisi ubedljiv Marko da joj veruješ sto posto. Ako joj veruješ, ti si veliki čovek - govorio je Milan Milošević.

- Ja mislim da nisam sijetna u nekim situacijama, to je više inat koji proradi u meni. Ja umem i te kako da slažem i da kažem istinu i da preuveličam istinu. Stojim iza stvari koje sam uradila. Jesam slagala neke stvari. Pričala sam neke stvari koje ne treba da se pričaju i koje su ga dovele u neke situacije u koje su ga dovele. Ne mislim da sam manipulator - pričala je Luna, a onda su se posvađali Marko i Anabela.

- Ne opravdava Anabelu ništa - rekao je Marko Miljković.

- Rekao je sada "ne opravdavam Anabelu ništa"; znači ja nemam nikakav status da se brinem za status moje porodice. Ti si Marko uvukao moju porodicu u probleme - umešala se Anabela.

- Ja sam tvoju porodicu izvukao iz problema! Bitno je da si ti svoju proodicu uvukla u nešto što si branila, a nije moglo da se odbrani. Usr*la si svoju proodicu, usr*la si svoju ćerku. TI si svoju proodicu gurnula u problem! I ništa te ne opravdava da se tako ponašaš. Tvoja akcija izazviva moju reakciju - izjavio je Marko.

- A tebe opravdava, to puno govori o tebi. Ja ne znam samo kako Luna ima poštovanja prema tvojoj majci, na osnovu vaspitanja - rekla je Anabela.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ŠOK! ISPLIVAO TAJNI PLAN ANABELE I GAGIJA! Hoće Lunu OVDE da pošalju pravo iz RIJALITIJA? A ovo ih najviše PLAŠI!
Rijaliti

ŠOK! ISPLIVAO TAJNI PLAN ANABELE I GAGIJA! Hoće Lunu OVDE da pošalju pravo iz RIJALITIJA? A ovo ih najviše PLAŠI!

Roditelji Lune Đogani navodno imaju u planu da posle svih doživljenih lomova potraže stručnu pomoć, te ćerku prijave na bolničko lečenje čim napusti rijaliti imanje u Šimanovcima. Iako je Anabela i ranije to imala u planu, podršku bivšeg muža Gagija dobila je tek pošto se pridružila ekipi zadrugara u aktuelnoj sezoni, na jedno od čega strahuju, kako se navodi, je to kako će njihova naslednica prihvatiti ovu ideju

14.04.2020

10:06

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija