• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2020

07:36

(VIDEO) ŠTA JA TRAŽIM SA BUDALOM! Miljković URLAO na Lunu iz petnih žila, pa je pogodio tamo gde je najviše boli: Ti ćeš da UMREŠ ako...

Rijaliti

(VIDEO) ŠTA JA TRAŽIM SA BUDALOM! Miljković URLAO na Lunu iz petnih žila, pa je pogodio tamo gde je najviše boli: Ti ćeš da UMREŠ ako...

Podeli vest

Marko Miljković zamerio je svojoj devojci Luni Đogani kada je video snimak na kom ona priča sa Markom Đedovićem o svojim s*ksuelnim fantazijama

Odmah nakon emisije "Gledanje snimaka" Miljković i Luna su počeli da se svađaju u dvorištu, a on ju je pogodio u bolnu tačku.

ODUZIMA ANABELI STARATELJSTVO! Gagi šokirao, sve već smišljeno - Ninu mi neće upropastiti kao Lunu, ONA IDE KOD MENE! (VIDEO)

ZILHA U ŽARIŠTU KORONAVIRUSA! Sama u ČETIRI ZIDA - poslala važnu poruku uz sliku! Edis to NI NE SLUTI (FOTO)

- Zašto da se svađamo - upitala je Luna.

.- Što se ja ne bih družio sa Jelenom Pešić? Da nastavimo priču, možda bi ona htela - rekao je Marko.

- Htela bi, pa uradi. Zaboravila sam - rekla je Luna.

- Nemoj da mi se pravdaš, o'ladiću te žestoko! Rekao sam ti sto puta da je to loše i da mi se ne sviđa. Loše je što te Đedović pravi budalom konstantno. Ako si ti budala i ja sam budala, šta ja tražim sa budalom - naveo je Miljković.

Ja mislim da ti samo hoćeš da se svađaš. Rekla sam ti sto puta da si u pravu i da se ni meni to ne sviđa. Ako sledeći put to uradim ostavi me. Nađi ozbiljnu ženu, hvala Bogu imaš ih milion. Šta hoćeš da ti kažem? Kako da vratim vreme, hoćeš da raskinemo - pitala je ona.

- Ti se sto puta izviniš i uradiš isto, tvoje izvini nema težinu. Ti si se udaljila, vrati se ili pogini u toj kanalizaciji - vikao je Marko.

- Pa pusti me da se vratim - urlala je Luna.

- Ti mene tu nećeš da povučeš, ja ću da odem iz kanalizacije. Psihički nisi dobro. Mesec dana ti lepo prilazim, ne j*beš me! Digni se, mesec dana oblećem oko tebe. Meni je nebitno da se družim sa Jelenom, a ti ćeš da umreš ovde ako to uradim. Otićićeš u k*rac ako ja krenem da uradim - vikao je on.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivka

pre 3 godine

Čovek joj govori istinu i dobro je savetuje. Djedović je sam priznao da za 70 evra blati ljude po narudžbi (kada je rekla je Dragana da mu je ona toliko platila za njenu “kampanju”) i šta treba uopšte da se ispoveda onada takvom “profesionalcu”.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Tajni plan Putina za Iran i Izrael! Ovo odlučio da uradi?! Oči celog sveta uprte u Rusiju: Ako je tačno, čeka nas još strašniji scenario!
NJIH CILJA

Tajni plan Putina za Iran i Izrael! Ovo odlučio da uradi?! Oči celog sveta uprte u Rusiju: Ako je tačno, čeka nas još strašniji scenario!

Oči sveta su trenutno uprte u situaciju na Bliskom istoku. Prvi put u istoriji Islamske Republike, Iran je u nedelju uveče direktno napao svog najvećeg neprijatelja Izrael. Prema Izraelu, ukupno je ispaljeno oko 300 projektila, ali su gotovo sve presreli izraelska vojska i njeni saveznici. Mnogi su odmah postavili pitanje kakva je uloga ruskog predsednika Vladimira Putina ovom sukobu.

16.04.2024

10:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija