• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.04.2020

18:42

LUNA SE SRUŠILA NA POD! Doživela NERVNI SLOM - POVRAĆA, VRIŠTI! Jezive scene na ovaj SVETI DAN - ZBOG MAJKE! (VIDEO)

Rijaliti

LUNA SE SRUŠILA NA POD! Doživela NERVNI SLOM - POVRAĆA, VRIŠTI! Jezive scene na ovaj SVETI DAN - ZBOG MAJKE! (VIDEO)

Podeli vest

Nije mogla da dođe sebi.

Luna Đogani je doživela nervni slom jer su se njena majka Anabela Atijas i njen dečko Marko Miljković žestoko posvađali.

UDARILA MAJKA NA ĆERKU! Užas na VELIKI PETAK - Anabela preko stola, pa na LUNU! Jeca, vrišti, Marko je BRANI (VIDEO)
ANABELA DOŽIVELA SLOM, udaila ćerku gde najviše BOLI! LUNA I SLOBA SU BILI TIM - pozvala ljude napolju da urade VAŽNU STVAR (VIDEO)

Naime, Marko nije dozvolio da mu se Anabela unosi u lice, pa ju je rukom čak i udario zbog čega je Đoganijeva pobesnela, te je počela da viče. Vest o tome pročitajte ovde. 

Foto: tv pink printscreen

MILJANA ISTERALA ZOLU IZ STANA! Skandal na VELIKI PETAK - zatekla ga kako se DROGIRA i krade joj NOVAC! (FOTO)

Ona je otišla u ekonomski deo dvorišta gde je počela da urla, viče i baca se po zemlji. 

Foto: TV Pink printscreen

Gagi Đogani nije uspevao da je urazumi, a ubrzo je došao i Marko Miljković, pa su njih dvojica držali Lunu, koja je zatim počela i da povraća.

NJEGOVA ĆERKA SE KRIJE OD JAVNOSTI! Saša Popović prvi put priznao ZAŠTO - evo čime se bavi i kako izgleda! Pričao i o VANBRAČNOM SINU

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mila

pre 4 godine

Jel moguće da Anabela bije čerku od 24 godine...šta joj je tek radila kada je bila mala. I nije prvi put i javno govori da ima pravo da je bije jer je rodila. UŽAAAAS. PORODIČNO NASILJE...nadležne službe da reaguju i da joj zabrane pristup deci.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija