• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IDJTV

18.04.2020

14:46

NAMERA JE BILA DA SE UKALJA MOJA ČAST I OBRAZ! Vesna Đogani NEĆE VIŠE DA ĆUTI - otkrila SVE!

Rijaliti

NAMERA JE BILA DA SE UKALJA MOJA ČAST I OBRAZ! Vesna Đogani NEĆE VIŠE DA ĆUTI - otkrila SVE!

Podeli vest

Otvorila dušu!

Pevačica Vesna Đogani nedavno se našla na meti Anabele, koja ju je izvređala u Zadruzi, gde je pričala kako je Slađa Delibašić Đoletovu suprugu pokupila ispod mosta.

Anabela je svojom izjavom pokušala da naruši mir u pevačicinom domu, ali i da ukalja njeno ime i rad. Vesna je istakla da Anabela nije uspela u tome, a onda je otkrila kako je saznala šta je pričala u rijalitiju.

 

 

HAOS SE NASTAVLJA! Miljana Kulić IZBACILA Zolu iz STANA zbog DROGE, a sada objavila DOKAZE! (FOTO)

 

Do sada se nije oglašavala povodom priče, jer nije želela da pominje Anabelu i Lunu, ali je jako ponosna na podršku koju je dobila sa svih strana.

Iz cele ove situacije, pokušali su da me uvuku u dramu. Ja nisam reagovala na to, mnogo mi znači podrška moje publike. Prvo mi znači podrška moje porodice, onda prijatelja i fanova. Ja znam da me publika voli, ali u ovoj količini sada tek vidim da sam mnogo bogata javna ličnost. Bogatstvo nije samo u parama i nikada se, po mom mišljenju, neće meriti tako. Bogatstvo je to što je ova drama izazvala reakciju kod običnog naroda, moje publike da mi pišu ogromne romane, poruke podrške, ljubavi, da bukvalno svi stoje na mojoj strani - objasnila je ona.

JELENA PEŠIĆ progovorila o ODNOSU sa Miljkovićem, pa POTKAČILA Lunu! Ne dotiču je ni Anabela, ni Gagi... ŠOK! (VIDEO)

 

Vesna je dodala kako joj je bitno što je sačuvala svoj ugled i uspešno izbegla tu priču.

 

 

- Pokušavam da ne budem deo te drame. Uspela sam da se nekako izvučem i ne uplićem previše. I da odbranim svoju čast, pošto je namera bila da se ukaljaju moja čast i obraz. Ja to stvarno ne dam. Ne komentarišem nikoga, ali ne želim da o meni neko širi laži - kazala je pevačica i zaključila:

- Mislim da je porodica jako važna kao temelj ako želite da se bavite ovim poslom. Iako sam javna ličnost, ja sam pre svega nečija majka, drugarica, sestra. Ne treba da se zaboravi da je porodica uvek tu. Ja kada završim svoje koncerte i posao, upravo se vraćam u svoj dom, kod svojih najbližih.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija