• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2020

22:05

PUKLA TIKVA! Ivana Krunić OSTAVILA Baneta - Isplivao DOKAZ KOJI TO POTVRĐUJE! Poslušala PORODICU?! (FOTO)

Rijaliti

PUKLA TIKVA! Ivana Krunić OSTAVILA Baneta - Isplivao DOKAZ KOJI TO POTVRĐUJE! Poslušala PORODICU?! (FOTO)

Podeli vest

Čolak nema pojma!

Ivana Krunić i Bane Čolak imali su jednu od najburnijih veza u rijalitiju, a najviše problema zadavalo im je to što su pevačicini roditelji bili protiv njihove romanse. Ivana je Zadrugu napustila pre nedelju dana, a tada su već krenule priče da od njihove veze nema više ništa, te da će ga ona ostaviti. Sada se pojavio i dokaz koji potrepljuje tu tvrdnju.

ZADRUGARI NISU ZNALI ŠTA DA RADE! ''Drži ga za nogu, gde je krv'' - ŠOOOK SNIMAK! (VIDEO)

POTVRDILA! Miljana se VRAĆA U RIJALITI - Dogovorila se sa PRODUKCIJOM! Sprema se za ULAZAK!

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Naime, iako je Ivana po izlasku rekla da će dati sve od sebe da svojim roditeljima objasni zašto voli Baneta, ona je sada odlučila da ga otprati sa društvene mreže Instagram! Pored toga, ona je otpratila čak i njegovog brata.

JEZIVO! Lunini HEJTERI našli snimak od Velikog petka 2019. godine - JUČE JE URLALA PSOVKE NA ISTI NAČIN! (VIDEO)

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija