• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.04.2020

08:41

''HOĆE JAKO DA TE ZAGRLI...'' Edisu se JAVILA ONA! Fetić je STREPEO, a kad je spomenuo ZILHU - ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti

''HOĆE JAKO DA TE ZAGRLI...'' Edisu se JAVILA ONA! Fetić je STREPEO, a kad je spomenuo ZILHU - ŠOK! (VIDEO)

Podeli vest

Fetić je bio veoma uzbuđen zbog razgovora

Veliki šef odlučio je da obraduje zadrugare i omogući im pozive sa porodicom. Nakon što su izabrali sedam dobrovoljaca, Edis Fetić je jedan od zadrugara koji je dobio razgovor sa majkom i sestrom. 

''PODRŽAVAM MAJU...''! Aleksandra OCRNILA Davida, pa IZNELA STAV O ODNOSU JANJUŠA I MARINKOVIĆEVE!

Edo je sa majkom i sestrom razgovarao samo o deci i prijateljima, ali nijednu jedinu reč nije čuo o supruzi i svojoj sadašnjoj devojci Dragani Mitar.

Foto: TV Pink printscreen

- Šta radiš? Kako se nećemo javiti, mi smo svi tu. Nema plakanja. Neću da te savetujem, tvoje odluke, tvoj život. Deca ti dolaze, konstantno su kod nas. Sad je karantin pa ne dolaze. Tata ti je otišao na bazen. Mnogo nas se uželeo sin, jedva čeka da dođe. Nemamo pojma koja se to devojka javila. Edo ti je rekao da te pozdravljaju drugovi - pričala mu je sestra.

- Sine moj, da završiš sa tim. Deca su ti dobro, dolazili su do sad - rekla mu je majka.

- Mensur je moje godište, on je dete, spusti loptu, mnogo je dobar, konstantno te gledamo. Nemoj ništa da brineš za poslove. Ono što si ostavio kod majke to je dobro, nikakvih problema nema - rekla je sestra.

ŽESTOKE KRITIKE! Brat Ardijan SASUO Mensuru LOŠE MIŠLJENJE O Mini - Zadrugarka ZAVRŠILA U SUZAMA!

- Šemo je dobro i ja sam dobro. Ćerki je bio rođendan, nismo mogli da se sastavimo, napravili smo joj iznenađenje. Vole te, uželeli ste se. Hoće da te jako zagrle, toliko su se uželeli - rekla mu je majka.

- A šta je sa drugom stranom - govorio je Edo misleći na Zilhu, prekinula se veza.

Foto: TV Pink printscreen

Edov razgovor sa porodicom pogledajte u narednom video-snimku.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija