• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

20.04.2020

14:52

VAŽNO SAOPŠTENJE! Dušica pročitala PORUKU IZ SPOLJNOG SVETA - tiče se NJEGA! Zanemeo je od ŠOKA (VIDEO)

Rijaliti

VAŽNO SAOPŠTENJE! Dušica pročitala PORUKU IZ SPOLJNOG SVETA - tiče se NJEGA! Zanemeo je od ŠOKA (VIDEO)

Podeli vest

Nije mogao da veruje šta čuje.

Ivaa Krunić je odmah po izlasku iz rijaliti programa "Zadruga 3" rešila da okonča vezu sa Banetom Čolakom, te je putem poruke zamolila osoblje produkcije da njena odluka bude preneta Banetu Čolaku. Vest o tome pročitajte ovde. 

(VIDEO) PAO ŽESTOKI S*KS! Preljubnici TRESLI KREVET - stenjali, treskali, a onda HIT SCENA! Desilo se nešto što NISU OČEKIVALI!

Naime, voditeljka Dušica Jakovljević i Dragan Marinković Maca su se obratili ove večeri i Banetu  tokom emisije "Pitanja novinara" i saopštili mu ovu informaciju, a on u to nije želeo da poveruje. 

Foto: printscreen/tvpink

KARLEUŠA I NA PRAZNIK POKAZALA G*ZU! Nije odolela - slikala se među jajima, PA SEVNULO iz crvene haljine (FOTO)

- Bane, da li ti nedostaje Ivana i šta misliš da li ti njoj nedostaješ - bilo je pitanje za Čolaka.

- Znam da joj nedostajem, i ona meni mnogo, sve me podseća na nju. Ovde sam navikao na nju, nije mi svejedno, ali izdržao sam mnoge stvari, posle ćemo valjda nastaviti ovo što smo započeli - rekao je Bane.

Foto: TV Pink printscreen

- Ivana se javno oglasila i rekla da ne želi više da bude sa tobom, da li si dobio njenu poruku nekako i smatraš li da je pala pod uticaj svojih roditelja - rekla je Dušica Čolaku.

- Ne verujem u to rečeno. Ona mi je rekla da šta god da uradim i da će me sačekati i da me nikad u životu neće ostaviti. Kad je vidim i kad mi kaže u lice onda ću verovati. Rekla je da na nju ne može da utiče ništa. Ni pritisak porodice i prijatlja, da ništa ne može da utiče na nju. Da će me sačekati, da se neće oglašavati u to mi se zaklela pet minuta pre igrice. Volela bih da dobijem poziv i da mi saopšti to. Ne verujem u to - ponavljao je Bane.

OTKRIVENA LUNINA NAJVEĆA LAŽ! Anabela je RAZOTKRILA - tiče se MARKA! Šok za crnim stolom - upleten je i ON (VIDEO)

Voditeljka je zatim pročitala Čolaku deo statusa Ivane Krunić na Instagramu, gde je ona objavila da ga ostavlja, ali on i dalje nije verovao.

Foto: TV Pink printscreen

U video-prilogu pogledajte kakva je bila Banetova reakcija kada je čuo ovo. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija