• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ALO

21.04.2020

09:31

ANABELA IMITIRA LUNU? Oglasio se NEUROPSIHIJATAR Jovan Marić - ZABRINUT JE ZA ATIJASOVU, VIŠE NEGO ZA NJENU ĆERKU!

Rijaliti

ANABELA IMITIRA LUNU? Oglasio se NEUROPSIHIJATAR Jovan Marić - ZABRINUT JE ZA ATIJASOVU, VIŠE NEGO ZA NJENU ĆERKU!

Podeli vest

Izneo je svoje mišljenje!

Dr Jovan Marić, profesor, neuropsihijatar i dugogodišnji direktor Neuropsihijatrijske bolnice „Dr Laza Lazarević“, kaže da se ponašanje majke i mešanje u ćerkin život nije normalno, misleći na Anabelu Atijas i njenu ćerku Lunu Đogani.

(VIDEO) SKANDAL! Fanovi objavili sliku Gagija sa telefonom u Zadruzi, a evo šta je PRAVA ISTINA!

- U većini država nije normalno da se majka meša u život ćerke koja ima 25 godina, ali u zemlji Srbiji jeste. Istraživanja kažu da deca kod nas žive kod svojih roditelja do 30. godine pa i duže, usled finansijskih nedaća. Otuda praksa da se roditelji mešaju u život svoje dece - naglašava Marić.

Foto: tv pink printscreen

- Neke majke žele da kroz svoju decu realizuju ono što nisu u sopstvenom životu, naročito ako je u tom životu bilo mnogo promašaja. Anabelin odnos prema Luni je patološki, najverovatnije zbog toga što ju je mlada rodila. Ona se često rivalizira sa ćerkom i nesvesno je imitira, želeći da održi i produži svoju mladost. A odavno je poznato da se ne vole identične mane koje prepoznajemo kod osoba koje volimo - objašnjava ponašanje Atijasove.

Foto: printscreen

Lunine česte napade i nervne lomove, kao i nemogućnost da racionalno sagleda situaciju i mirnim putem reši problem, vidi u lošem životu i traumatičnom detinjstvu, koje je očigledno imala.

TREBA DA IDU NAPOLJE! Luna najavila RAT Anabeli i Gagiju - KOLJU SE U RIJALITIJU! Nema više strpljenja za njih! (VIDEO)

- Ako je rasla u neadekvatnim porodičnim odnosima, ako je bila svedok brojnih sukoba svojih roditelja, sigurno je da to može da ima brojne posledice po Lunino mentalno zdravlje. Psihoteraija je završavanje nezavršenih poslova iz detinjstva i mladosti uz napomenu da psihijatrijski simptomi često dolaze na konju, a odlaze na pužu - naglašava profesor dr Jovan Marić. 

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jana

pre 4 godine

Bravo Maricu!Za Lunu jos ima nade.I ne treba devojka od 24 god.da pije antidepresive i da joj majka nabija osecaj krivice.

proleter

pre 4 godine

U okolini Nisa ima jedno mesto koje se zoveToponica.U njemu se nalazi jedna institucija koja prima ljude 24 casa.Mislim da bi trebalo da se pod hitno jave .

Branka

pre 4 godine

Bravo doktore Maricu posle toliko godina iskustva i pscijenata koje si izlecio mora ti se verovati.Lunu treba spasiti od rodjene majke...došla da svoje životne frustracije leči na detetu...Atijasu vadi je napolje

Kakvi smo to postali

pre 4 godine

To sto radi Anabela Luni je tipicno i brutalno zlostavljanje protiv kojeg se, navodno borimo!!! Vidi se i kako... Anabela je ozbiljno bolesna i treba joj pomoc, a ne da nam je dovode u nase domove preko ekrana!!! Ne govorim zbog sebe, jer mi je bilo i previse 5 do 10 min da vidim sta radi i shvatim koliko je bolesna i koliko je opasna, u ime "ljubavi" prema svom detetu, za to svoje dete kojem je do sada i previse stete nanela tako da je luni potreban ozbiljan strucnjak da je oporavi i vrati sebi... dok ne bude steta nepopravljiva! Nema jos mnogo vremena!!! A posebno je pitanje kako i zasto je nekom zanimljivo, a mozda i zabavno da gleda i slusa ovako nesto... "A, sada dragi gledaoci, da pogledamo jos jednu svadju"....bolesno!!

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija