• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

21.04.2020

13:06

GASTOZ BRANI ANABELU? Nakon PROZIVKI da se NASILNO PONAŠAO prema Luni, oglasio se: ''Povukao sam je jer...'' (FOTO)

Rijaliti

GASTOZ BRANI ANABELU? Nakon PROZIVKI da se NASILNO PONAŠAO prema Luni, oglasio se: ''Povukao sam je jer...'' (FOTO)

Podeli vest

Morao je da iznese svoje mišljenje!

Nenad Marinković Gastoz prokomentarisao je sinoćna dešavanja u "Zadruzi", gde je Marko Miljković istakao da je on "nebitan".

LUNA HOĆE DA TUŽI ĐOLETA! Nakon njene odluke OGLASILA SE tetka NAĐA - Ono što je REKLA MENJA SVE?

Foto: printscreen you tube gasttozz

- Mislim da je totalno u pravu, koliko on voli Lunu toliko sam ja nebitan - rekao je Gastoz kratko, a onda se osvrnuo na priču o tome da je bio nasilan prema Luni tokom jedne žurke.

''KAKO ANABELA ZNA DA MARKO IMA SMOKI U GAĆAMA? Andrej i Miljković su ISTI - Uvek je volela MLAĐE!''

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Moram da demantujem Marka Miljkovića, on je rekao kako sam ja Lunu vukao, ali ne želim da mu pravim problem sa mojim izjavama. Nije mu ni prvi put da tako nešto priča, niti ga uzimam zdravo za gotovo. Povukao sam Lunu da nas novinari ne bi videli, a on je to protumačio da sam je povukao seljački. Žao mi je Lune, to nije devojka koju ja poznajem. Nadam se da će svemu tome doći kraj i da će njeno psihičko stanje doći u normalu. Sve ja to razumem, takođe i Anabelu koja je spremna da skoči za svoju ćerku. Gledaju je kao ludu, ali ona to nije - rekao je Nenad.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivana

pre 4 godine

Zasto ne puste da Luna bude srecna????Ako si joj prijatelj pusti je da voli Marka!!!

Lanka

pre 4 godine

Kakve veze ima kako je povukao, poenta je da je uspeo da je ponizi odvlačeći je pod stepenice na takvoj jednoj manifestaciji? Od trenutka kada je uporedio sa četkicom za zube koju muškarci dele, on je izgubio svaki kredibilitet da priča kako je sa Lunom imao dobre namere.

Andrej

pre 4 godine

Đoganijevi su svi ludi, niko u toj jebe**j porodici nije čist glavi, na veliku žalost!!!!!!!!!!!!!

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija