• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2020

15:03

SATERALI JE U ĆOŠAK I... Nina Đogani doživela UŽAS - terali je da gleda S*KS SVOJE SESTRE! Stravične scene!

Rijaliti

SATERALI JE U ĆOŠAK I... Nina Đogani doživela UŽAS - terali je da gleda S*KS SVOJE SESTRE! Stravične scene!

Podeli vest

Njena majka je sve to priznala pred kamerama!

Sestra Lune Đogani, Nina, proživljavala je pakao u školi zbog svoje rođake koja je tada imala s*ks u rijalitiju.

Anabela Atijas je svojim "rijaliti prijateljima" ispričala šta se sve dešavalo Nini u školi.

Foto: printscreen/tvpink

- Ja nisam znala šta se Nini dešavalo, dok nije završila kod psihologa. Deca su je saterala u ćošak i pokazivali Lunin snimak iz tuš kabine, sve mi se raspadalo dok sam slušala, ništa nisam znala jer sam se milion posto posvetila ovoj ovde (Luni). Ni tada nije zvala mene, već drugo društvo da je izbaci. Moja Nina, tek sada shvatam, kada sam udaljena od nje, koliko je to dete jako, sposobno, drži se svoje reči - govorila je Anabela, aludirajući na Lunine pozive upućene njoj iz rijalitija.

- Unakazila vam je živote - dodao je Marko Đedović i priznao da je Anabela mnogo razmazila decu.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anja

pre 3 godine

Ova zena definitivno nije normalna, ona podrzavala sex lune i Slobe a sada ima obraza da prica sta rade deca u skoli njenon mladjoj cerki, ali ruku na srce dete od 13 god. puno silikona ovako ne izgleda, da li se majka zapitala da li je to uredu,da li su je deca zadirkivala sto su joj usne pne silikona I sto izgleda kao devoja od 30 god. da li se zapitala da li je normalno da komentarise po medijima da joj je cerka sa deckom otisla na odmor sa kojim je godinu dana u vezi, izvini majko kada je imala prvog decka sa koliko god. I ti ces nekom da drzis lekciju pokri se zeno usima a o tebi sta si radila ne pominjes, pricaj nam malo o tome, o Mladenu I farmi, pa sta su t deca mogla pametno da nauce o tebi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija