• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

23.04.2020

22:43

ŠTA ĆE JOJ BANE ČOLAK? Najbolji drug Ivane Krunić OCRNIO vezu pevačice i zadrugara, otkrio DETALJE koji su UNIŠTILI bivšu ukućanku! (FOTO)

Rijaliti

ŠTA ĆE JOJ BANE ČOLAK? Najbolji drug Ivane Krunić OCRNIO vezu pevačice i zadrugara, otkrio DETALJE koji su UNIŠTILI bivšu ukućanku! (FOTO)

Podeli vest

Niko nije podržavao njihovu romansu.

Ivana Krunić i Bane Čolak su imali veoma turbulentnu vezu. Dok je Čolakova majka Jasmina podržavala njihov odnos, pevačicini roditelji nikako nisu bili za njihovu romansu.

DUŠA MI JE U NOSU! Vesna Đogani potpuno ISCRPLJENA LEŽI U KREVETU, za sve su KRIVI oni! (VIDEO)

Pevačica je pre nekoliko dana javno raskinula sa Čolakom, a njemu je ovo veoma teško palo. Vest o tome pročitajte ovde. 

Foto: printscreen/tvpink

Osim roditelja, ni Ivanini prijatelji nisu bili oduševljeni njenim izborom, a za portal Informer.rs Filip Reljić, jedan od najboljih rijaliti prijatelja Krunićeve, ističe da Čolak nikako nije dečko za Ivanu.

- Nikad nisam imao problem sa njihovom vezom na početku "Zadruge", ali kasnije sam mišljenje promenio kada je Bane odlučio da zavrće okolo i da ne priznaje da ima ikakvog konkretnog odnosa između njega i Ivane. U jednom momentu je Bane počeo da vrti igru, pričao kako je sa Ivanom, pa nije sa Ivanom. Ja sam kao Ivanin najbolji prijatelj primetio da Bane njome manipuliše. Kada je Ermina došla Bane nikada nije stao u njenu odbranu. Bio sam protiv njihovog odnosa, jer sam video kako je Bane tretira. Nakon što je Ermina došla, Bane je Ivanu tretirao kao da ne postoji, kao da je krpa, ja sam tešio Ivanu i često se svađao sa Banetom. Govorio sam Ivani: "Koji će ti đavo on, zaboravi na njega." Nakon što je Bane raskinuo sa Erminom, Ivanom, ja sam bio u šoku - priča Filip i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

- Ja sam rekao Ivani da će njihova veza izazvati lavinu negativnih komentara, ali me ona nije slušala. Kada je izašla iz rijalitija, ja sam njoj rekao da prati svoe srce, ali da ta veza nije dobra po nju. Ljudi je ne vole zato što je u vezi sa Banetom Čolakom. Da li joj to treba? - rekao je Reljić u intervjuu za Informer.rs

BAKA PRASE PONOVO PREKRŠIO POLICIJSKI ČAS? Jutjuber imao PEH, plaši se da ga opet NE PRIVEDU, evo šta se desilo! (VIDEO)

Foto: TV Pink printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 3 godine

ZERINA HACO JE REPER ZA DEVOJKE KOJE BI HTELE DA BUDU SNJIM,TO JE PRAVI KARAKTER OVOG DECKA....

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija