• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

24.04.2020

19:59

AL' GA MESI! Stanija bacila MUŠKARCE U TRANS - Svi bi da ga PROBAJU! Naraslo KAO NIKADA PRE - a kad vidite BRAZDU!

Rijaliti

AL' GA MESI! Stanija bacila MUŠKARCE U TRANS - Svi bi da ga PROBAJU! Naraslo KAO NIKADA PRE - a kad vidite BRAZDU!

Podeli vest

Vrelo!

Starleta i rijaliti učesnica Stanija Dobrojević se vratila iz Amerike i trenutno boravi u Rumi kod majke i brata. Ona na društvenim mrežama kači sve ono što učini, kako njeni fanovi ne bi osetili  da je nema. 

Miljana Kulić PONOVO TRUDNA! IZLANULA SE tokom intervjua - NIJE USPELA DA SAKRIJE! Marija će POLUDETI!

Foto: printscreen/tvpink

MILJANA ZA INFORMER.RS POTVRDILA - OPET ULAZIM U ZADRUGU! Od honorara KUPILA STAN, a evo zašto MORA da se vrati u RIJALITI!

Iako se ne fotografiše u provokativnim izdanjima, ona se bacila na posao i posle nekoliko godina je rešila da umesi hleb. Snimak u kom meša testo, a kasnije ga stavlja u rernu izazvao je velike reakcije. 

Foto: printscreen/tvpink

U Zadruzi ipak nije imala nameru da pokaže ovakvo umeće. Izgleda da više voli da bude domačića u čistoj kuhinji, kakva u rijalitiju nije bila.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbinbre

pre 3 godine

bezmozgovicu... deca citaju ovo... kakav ti je to naslov????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija