• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2020

09:09

(VIDEO) LUNA UHVAĆENA KAKO VARA! Kamere sve SNIMILE - sakrila se kako bi RADILA OVO! Fanovi šokirani

Rijaliti

(VIDEO) LUNA UHVAĆENA KAKO VARA! Kamere sve SNIMILE - sakrila se kako bi RADILA OVO! Fanovi šokirani

Podeli vest

Luna Đogani, pobednica Zadruge 3, otkako je ušla u novi serijal rijalitija ne prestaje da bude u centru pažnje, pogotovo od trenutka kada je njena mama Anabela odlučila da dođe u Šimanovce, pre svega da raskrinka Marka Miljkovića, ali i bivšeg muža Gagija

Luna, koja se nije baš obradovala kada je videla mamu na vratima, neprestano je sa Anabelom u svađi, koja je čak i javno rekla da se odriče ćerke. 

ODLUČENO JE! Ovo su NOMINOVANI TAKMIČARI koji će se BORITI ZA OPSTANAK u Zadruzi

(VIDEO) LUNA RUČNO ZADOVOLJAVALA MARKA PRED OCEM! Isplivao skandalozan SNIMAK - zavukla mu je ruku, a onda...ŠOK

Luna, o čijem se psihičkom stanju i ranije pričalo, skoro uvek beži iz Bele kuće i ima panične napade, što je poznato iz prve i druge sezone rijalitija, gde Luna lomi sve po Imaginarijumu uz povraćanje i plakanje.

Međutim, na društvenoj mreži Fejsbuk, oficijalnoj stranici "Zadruge", osvanuo je snimak, koji pokazuje kako Luna ima još jedan u nizu napada histerije, te u radionici povraća sama.

Gledaoci su pobesneli kada su videi da Luna sedi ispod kamere i okreće glavu od kamere kako bi gurnula prst u grlo, da bi povraćala.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rada

pre 3 godine

Prevrantkinja i folirantkinja, tako je valjda vaspitana Porodicna osobina

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija