• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

26.04.2020

08:12

DAVID LUPAO ANI ŠAMARE I UDARAO JE U GLAVU! Zadrugu 3 TRESE SKANDAL - Koraćeva RONI SUZE! (VIDEO)

Rijaliti

DAVID LUPAO ANI ŠAMARE I UDARAO JE U GLAVU! Zadrugu 3 TRESE SKANDAL - Koraćeva RONI SUZE! (VIDEO)

Podeli vest

Ovo niko nije znao!

Bivši zadrugar Miljan Vračević tvrdi da je David Dragojević pre ulaska u "Zadrugu 3" pretukao svoju devojku Anu Korać, takođe učesnicu rijalitija.

ZORICA MARKOVIĆ ZALJUBLJENA U NJEGA! Nastao je MUK KAD JE PRIZNALA: '' Imamo više od prijateljstva...''

Ana Korać i David Dragojević zimus su na kratko raskinuli vezu, a Miljan tvrdi da je do toga došlo jer je David fizički nasrnuo na Anu, kao i da je ona zbog toga pobegla u rijaliti "Zadruga 3", u koji je ušla pre Davida.

Foto: printscreen/tvpink

- David je fizički nasrnuo na Anu, izbila je tuča, imala je ozbiljan problem sa njim! Udario ju je, uvalio se kod nje u gajbu, nije znala šta da radi... Posvađali su se, ona je htela da izađe iz stana... Stajao je na vratima, nije joj dao da izađe! Kada mu je prišla, on ju je tu udario, gurnuo, šamar joj zavalio! Pitao sam tada Anu:“Je l’ te je udario?!“, ona mi kaže:“Da! Opalio me je, spucao u glavu“. E, tad je ona njega otpratila, tada su raskinuli, bio je totalni krah. Ona je pobegla u „Zadrugu“ od njega, otišla tamo da se od njega spasi! Nazvala me je kao nekoga ko je njoj najbliži u Beogradu, ne može da nazove burazera, on je dečko klinac! Nazvala me je i rekla:“ ’Ej, znaš šta se desilo...“, ispričala sve, ja sam se ponudio :“Je l’ hoćeš da ja odem kod njega da popričamo, da porazgovaramo, da mu j***m mater, bilo šta?“, ona je rekla:“Ne, ne, nemoj molim te ništa“ i ja sam je ispoštovao kao drugar. Ona je tri, četiri dana posle toga ušla u „Zadrugu“! Skapirao da je u**ao, da je ona otišla, pa je ušao u „Zadrugu“ i on – ispričao je Miljan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miljan Vračević (@miljan.official) on Jun 25, 2018 at 10:12am PDT

 

- Nije želela da ga prijavi policiji, Ana je šmeker, nije ona cinkaroš... Nije ona u tom fazonu da prijavljuje, ma kakvi. Nije htela ni da sekira brata, majku Ljilju... David je teletabis, nasrnuo je na nju iz nemoći - tvrdi Miljan.

KO JE ON? Zadrugari se OKUPILI OKO NJEGA - Ima POSEBAN ZADATAK u Beloj kući! Produkcija PONOVO IZNENADILA! (VIDEO)

Kada su sinoć u Beloj kući spomenuli taj incident, Koraćeva ja rekla ovo:

Nije istina da je on nasrnuo na mene, ali je istina da smo se posvađali. To je jedna od ozbiljnijih naših svađa. Nešto smo se pogurali, ali da je David nasrnuo na mene to nije tačno. Bilo je i sa jedne i sa druge strane, zbog toga sam ja te noći izašla iz stana i otišla. Pogurali smo se kod vrata. Inače, ja sam devojka kojoj je prestrašno kada neko viče na mene. Ne volim to. Ne znam da se ponašam. To se desilo u stanu našem i bilo mi je prestrašno. To nije tačno... Ne volim da pričam o tome - rekla je Ana sa suzama u očima, pa nastavila:

Foto: Printscreen You Tube

UHVAĆENA U LAŽI?! Ermina pored Gagija UHODILA i Đoleta - ŠOK FOTKA na kojoj se GRLE kruži internetom!

Nije to tačno kao što je ispričao Miljan. Prvo sam pozvala Iliju. Mama i brat su upućeni u celu situaciju. Za mene je to prestrašno, što smo se pogurali oko vrata, prvi put mi se dogodilo da se nađem u takvoj situaciji. Izašal sam iz stana, zvala sam Iliju, Miljana nisam tada zvala, već sutradan. Nisam mu rekla kao što je to on ispričao. Mama mi je rekla da se smirim... Da je David nasrnuo na mene nije, nisam znala kako da se ponašam - govorila je Ana.

Pogledajte video:

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija