• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

26.04.2020

09:20

NIJE SE ANABELA JEDINA ODREKLA ĆERKE! Neke su i sa očevima zaratile ZBOG RIJALITIJA I SLAVE! (FOTO)

Rijaliti

NIJE SE ANABELA JEDINA ODREKLA ĆERKE! Neke su i sa očevima zaratile ZBOG RIJALITIJA I SLAVE! (FOTO)

Podeli vest

Nisu imale podršku porodice!

Malo ko je ostao ravnodušan kada se pevačica Anabela Atijas u uživo programu odrekla ćerke Lune, usred Bele kuće "Zadruge". Rastrojena, ona je nakon svađe sa naslednicom napravila lom uzvikom:

LUNA UDARILA NA SEDMU SILU! Đoganijeva KUNE novinare, želi im ONO NAJGORE - Gagi je ZGROMIO KOMENTAROM! (VIDEO)

"Javno se odričem ćerke Lune! Neka vi čuju! Ovo je definitivno!" dok su je svi posmatrali s nevericom na licima. 

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Međutim, ona nije jedina koja je doživela ovakav momenat.  I Ljuba Pantović se u nekoliko navrata javno odricala ćerke Aleksandre Subotić, a i one su kasnije zakopale ratne sekire.

ŽELJKO MITROVIĆ UŠAO U ZADRUGU! Nove mere usred PANDEMIJE - Od danas... Veliki šef iznenadio SVE! (VIDEO)

Podsetimo, nakon što je Aleksandra 2017. godine u "Parovima" rekla da ona 20 godina nema roditelje i da je David Dragojević sada njena porodica, tada se oglasila i Ljuba Pantović koja nije mogla da sakrije koliko su je pogodile ove reči, i ćerki je poručila da "više nema majku i van rijalitija".

Foto: printscreen RTV Pink

Milijana Bogdanović, koja se trenutno boravi u rijaliti vili u Zemunu, još jedna je u nizu devojaka koje se otac, kako se navodilo, odrekao. Njena baka Dana Bogdanović otkrila je da joj je otac pretio, a onda se je ujedno i odrekao zbog ljubavi sa pola veka starijim Milojkom. 

Foto: Printscreen/TV happy

Luna razvezala jezik o Veljku Ražnatoviću - Iznela NEPOZNATE DETALJE! Spomenula i SVADBU VEKA! (VIDEO)

"Navodno joj otac rekao: 'Ubiću vas oboje, i tebe i Milojka', pa ga je ona prijavila policiji, a Milijana mi je rekla da je tražila da joj ne uhapse oca, već samo da ga upozore... Ne prestajem da mislim o njoj, nije trebalo to da uradi. Milojko je dobar čovek i voli je, ali je sve to ružno, može deda da joj bude. Ona meni stalno priča da ga voli. Ne smem ništa da joj kažem zato što je rekla: 'Tata, mama, baba, ako mi budete branili da budem s Milojkom, ja ću se ubiti!' Bolje nek bude i s njim nego da bude mrtva", rekla je svojevremeno za medije Milijanina baka.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija