• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

26.04.2020

10:23

''ANA ĆUTI JER SE PLAŠI DAVIDA!'' Njega je KORAĆEVA zvala NAKON ŠAMARANJA - NJEN prijatelj OTKRIO STRAŠNE DETALJE!

Rijaliti

''ANA ĆUTI JER SE PLAŠI DAVIDA!'' Njega je KORAĆEVA zvala NAKON ŠAMARANJA - NJEN prijatelj OTKRIO STRAŠNE DETALJE!

Podeli vest

Skandal!

Tokom emisije ''Pitanja novinara'' povela se priča o fizičkom nasrtaju Davida Dragojevića na svoju verenicu Anu Korać, koji se dogodio pre nego što je ona ušla u ''Zadrugu 3''. Iako su Ana i David pokušavali na sve načine da zataškaju i ublaže ono što se desilo tokom njihove žučne svađe, prijatelj Koraćeve koji je dobro upućen u celu priču Miljan Vračević ponovo se oglasio i prokomentarisao sva večerašnja dešavanja.

Foto: printscreen/tvpink

- Ja sam Davidu rekao da treba da napadne Janjuša jer mu se vrzma oko devojke. Da bi joj očistio obraz, da kao mačo muškarac njemu da do znanja da je ona njegova devojka, i da tu Janjuš vise neka šta da traži. Što se tiče Matore, mogu da se druže, ali jedini moj sukob sa Matorom je upravo zbog sukoba koji su Ana i David  imali sa njom u Zadruzi 2. Što se tiče moje molbe da uđem u Zadrugu, ja sam svoje odnose sa Pinkom pokvario opet zbog Ane i Davida i zbog toga mi je jako žao, jer su prema meni uvek bili više nego korektni. Samim tim nisam ni bio u prilici da pregovaram sa produkcijom Zadruge, a svakako nisam u mogućnosti da uđem, jer sam otac četvoro dece i imam porodičan posao i radim u Hitnoj pomoći, na šta sam u ovim trenucima jako ponosan - kaže Miljan i otkriva zbog čega Ana ne želi da prizna celu istinu, ali i poručuje im da slobodno mogu da ga tuže za sve što je rekao, budući da je večeras pomenuta i eventualna tužba.

''ODMAH JE DOŠLA KAD JU JE ZVAO'' Bivša zadrugarka IZNELA ŠOK DETALJE o Luni i Gastozu - Marku NEĆE BITI DORBO!

 

SVI BRUJE DA JU JE MARKO MUVAO POSLE VELIKOG BRATA! Anabela OTKRILA istinu: ''Upoznao me Andrej sa njim...''

Foto: TV Pink printscreen

 

- Ana vidno uzrujana ne govori ono što je rekla, ali ne krivim je, zato što ima strah kako će David reagovati, njena porodica i okruženje. Ja kao neko ko ima žensku decu, ne mogu da prećutim takve stvari, a na nju se ne ljutim jer je ona moj prijatelj. Može da me tuži za sve što sam rekao. Nikada nisam izjavio da je on homoseksulac, već da tako hoda i to sam rekao u šali. Ali da je vozio moj auto, to je istina. Nije ga rentirao, nije čak ni sipao gorivo, sve sam mu dao besplatno zbog Ane. Što se tiče kompleksa i laganja, ja imam sve svoje i njemu čak mogu i da pozajmim. Ja nisam fan rijalitija, već kao neko ko je bio učesnik kada primetim Indijanca teletabisa i kvazimangupa, šmekera na baterije, moja elementarna inteligencija mi ne dozvoljava da se ne našalim. Ne uzimam steroide, ne blajham se, ne depiliram se, ne kvarcam se, nemam stajling kao da sam ispao iz najjeftinijeg rumunskog cirkusa da bi bio zapažen i što je najbitnije ne nasrćem na žene. Svoju muškost sam dokazao kao brižan muž, otac četvoro dece, a ne kao Roki Marćano u predsoblju iznajmljenog stana svoje devojke u Bloku A - završava Miljan, a da li je prava istina konačno otkrivena, ostaje nam da vidimo.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija