• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

28.04.2020

22:34

NAPRAVILI SU CIRKUS, PLATIĆE ZA SVE! Nakon što je Edis žalio za Zilhom - oglasila se ONA! Evo šta je rekla za njega i DRAGANU!

Rijaliti

NAPRAVILI SU CIRKUS, PLATIĆE ZA SVE! Nakon što je Edis žalio za Zilhom - oglasila se ONA! Evo šta je rekla za njega i DRAGANU!

Podeli vest

Progovorila o svemu!

Kontroverzni par Dragana Mitar i Edis Fetić podelio je Belu kuću, ali i naciju. Poznato je da je Fetić prevario svoju suprugu Zilhu sa Draganom, a prošle noći u Beloj kući potegla se tema o potencijalnoj trudnoći bivše modelsice.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Naime, Dragana je priznala da je tražila antibebi pilule od Mine Vrbaški, ali je zgranula sve kada je poručila da dete neće zadržati ukoliko se ispostavi da je trudna.

Nakon toga se oglasila Draganina majka Jadranka Mitar, koja je bez dlake na jeziku progovorila o svemu što se prethodnih dana dešavalo na imanju u Šimanovcima.

MINA TUŽI MENSURA - UDARIO GDE NAJVIŠE BOLI! Spomenuo joj PROSTITUCIJU, ona POLUDELA! "KUNEM TI SE, ZAPAMTIĆEŠ ME"

Draganina majka bila je šokirana ćerkinim ponašanjem, budući da je zbog ljubavnika bila spremna čak i da napusti rijaliti, zbog čega bi bila u obavezi da plati kaznu, iako je ušla da se bori za svog sina Jovana.

- Ja bih volela da kada je tako javno izneto, da se kaže i šta su javno pokazali testovi. Ali situacija u kakvoj su, ako oni smatraju da je vreme da se u takvoj vezi rodi dete, odluka mora da bude samo njihova. Oni su napravili cirkus, da trenutno posle poziva sa porodicom, ima neku šifru, poruku, koju je samo on shvatio. A i ona poruka koju je dobio u Pazaru. Ja se nisam slagala od samog starta, ali očigledno je da deca ne slušaju roditelje, kao što je i Luna rekla, da će ona sama da uradi sve, da je puste - rekla je Jadranka i nastavila:

Foto: printscreen/tvpink

- Užasavam se i Gage, i Miljane, i Lune. Šta reći? Treba učiti na svojim greškama, moraju da plate tu školu. Kažu da svako kroji svoju sudbinu! Što je rekao Edo u jednoj izjavi: "Nek smo živi i zdravi". Evo, Zorica, dva braka propala, kao i Anabela. Ljubav kad prođe, doći će druga. Ja sam rekla Dragani da posluša Miću, on joj govori sve, a svi vole da morališu drugome. Švaleracije je bilo od sveta i veka i uvek će biti - rekla je Jadranka.

PREMINUO JE... Diskvalifikovani zadrugar SKRHAN BOLOM, oprostio se - TUŽNE VESTI, počivaj u miru... (FOTO)

Zadrugari su komentarisali da će se Edis vratiti Zilhi, budući da je izjavio da se pokajao zbog afere sa Draganom, a Jadranka je priznala da li smatra da će se oni zaista pomiriti.

- Znate kako, ako je njegova porodica u onom pismu koje je dobio napisala da ih Zilha ne zanima, već samo deca, onda je jasno da su se vrlo lako otarasili bivše snajke - prokomentarisala je Jadranka.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija