• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2020

23:25

''REAGOVALA POLICIJA I SOCIJALNA SLUŽBA!'' Nina Đogani razbijala sve po stanu, a mala BLANKICA... ŠOK! Atijas u ozbiljnim PROBLEMIMA zbog njih

Rijaliti

''REAGOVALA POLICIJA I SOCIJALNA SLUŽBA!'' Nina Đogani razbijala sve po stanu, a mala BLANKICA... ŠOK! Atijas u ozbiljnim PROBLEMIMA zbog njih

Podeli vest

Otkriva osoba bliska porodici!

Strasti u Beloj kući između Anabele Atijas, Gagija Đoganija, Marka Miljkovića i Lune Đogani ne jenjavaju. U žučnim svađama, spominju mnoga imena koja ne bi trebalo, a do nedavno su redovno uzimali u usta maloletnu Ninu Đogani koja prema našim izvorima sve to loše podnosi.

''TETA MILICA MI JE POSLALA...'' Miljana shvatila da IMA PROBLEM - kod nje će MESEC DANA BORAVITI ON! A evo ZAŠTO!

STRAŠNA PROŠLOST! "Je*ala se na sopstvenoj svadbi sa nekoliko njih"! Učesnica Parova NA STUBU SRAMA!

Foto: printscreen/tvpink

Naime, Nina je doživela nervni slom zbog mnogih svađa i scena koje su joj priredile Anabela i Luna u Zadruzi 3. Njoj kao gledaocu nije lako, a izvor koji je blizak porodici nam je otkrio:

MILIJANA JE NJEGOVA PROŠLOST! Milojko ZAPROSIO NJU - sledi SVADBA U VILI PAROVA!

- Nina je jedne večeri doživela nervni slom zbog svega što se dešavalo u Zadruzi. Reagovala je i policija, sve je razbijala po stanu. Dobili su upozorenje, da ako se to ponovo da će da reaguje socijalna služba. Maloj Blankici je takođe teško, obično ne gledaju rijaliti pred njom. Nina ima i napade panike jer joj se svi napolju smeju. Andrej je vrlo zabrinut za njih dve, ali i za Anabelu i Ninu - priča za naš portal izvor koji je hteo da ostane anoniman.

Foto: instagram/atijasandrej

Kako će Anabela, Gagi i Luna reagovati kada saznaju šta se dogodilo, ostaje da saznamo.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krusevac

pre 3 godine

Baš me čudi da to radi mala Nina a tako joj je fina porodica,školovana i načitana

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija