• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.04.2020

09:21

EDO SE VRAĆA ZILHI? Fetić se ISKRENO KAJE zbog veze sa Draganom - MI NE MOŽEMO BITI ZAJEDNO, HOĆEŠ LI DA BUDEŠ RADODAJKA? (VIDEO)

Rijaliti

EDO SE VRAĆA ZILHI? Fetić se ISKRENO KAJE zbog veze sa Draganom - MI NE MOŽEMO BITI ZAJEDNO, HOĆEŠ LI DA BUDEŠ RADODAJKA? (VIDEO)

Podeli vest

Vodili su težak razgovor.

Tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" Dragana Mitar je saznala da se Edis Fetić video sa svojom suprugom Zilhom Karišik dan pre ulazak u "Zadrugu". Ono što je dodatno pogoršalo situaciju jeste torta koja je stigla povodom njihove godišnjice braka, zbog čega je Dragana pobesnela, te su rešili o ovome da porazgovaraju.

Foto: TV Pink printscreen

(VIDEO) ŠOK! GASTOZ U ZADRUZI! Jelena Pešić igrala, Luna i Marko se zavukli ispod pokrivača!

 

Edis nije krio da se kaje što je povredio svoju suprugu zbog afere sa udatom zadrugarkom, ali je onda imao i dosta toga da zameri Dragani zbog njenog ponašanja.

- Ja sam se i ovako, i onako, ja sam mogao da se šetam sa bilo kojom, ja sam se zbog tebe krio! Kad je došlo vreme da ti treba da se strpiš malo, ti nisi bila strpljiva. Ja sam bio spreman, kad se otkrilo, ja sam došao i bio tu. Kad si rekla da se opet krijemo, ja sam opet pristao. Ja sam spavao kod kuće, ko god ti kaže drugačije laže te. I pravo sam došao u Šimanovce - rekao je Edis.

Foto: TV Pink printscreen

- Možda ste se vi dogovorili nešto, e sad.. Ona ti je poslala tortu, samo da ti ispriča. Nisu teorije zavere, ja te pitam. Hoću da ti postavim pitanje, sve šta se desilo, grešili smo, kažeš prema meni si ispravan? Znači nisi bio u stanu, nisi imao u s*ks i možeš da mi se zakuneš? - upitala je Dragana.

- Da, i sve, i da sam to imao, mogu da ti objasnim šta, kako i gde. Pa ja ti kazem. Da ti pokažem, tu zadnju nedelju pred moj ulazak ću ti prezentovati, sve lepo od prvog dana tvog ulaska, do tvog! Da! - tvrdio je Fetić.

Foto: TV Pink printscreen

- Da li bi ti imao pokajanje da se nije desilo ovo što se desilo? - upitala je Dragana.

NAŠ FOLK PEVAČ POKRAO PUMPU! Kamere sve snimile - RIZIKOVAO KARIJERU zbog OVOGA! Promenio je IMIDŽ POSLE TOGA!

- To nije jedina stvar zbog koje se ja kajem, pokajanje je kompletno, zbog svega što se desilo. Ti si mene ispovređivala znaš koliko. Smanji da lažeš, da li ćeš biti sa mnom ili ne! Ideš u kanal u ozbiljan kanal Dragana! Meni je najlakše da se povučem i odem iz tvog života. Pokaj se zbog tih stvari i ti meni priaš o mom kajanju, da, kajem se jer sam bio ološ! Ja sam ti rekao da se kajem zbog toga što sam povredio, jer ta žena nije zalužila od mene i kajem se što sam je povredio. Ja želim da mi ona oprosti, iskreno, ali mi ne možemo biti zajedno posle ovoga, jer se ja ne osećam dobro! Hoćeš li da budeš radodajka? Zbog mene su te to pitali? Zbog mene ne! - odbrusio je Edis.

 

Njihov razgovor detaljnije možete pogledati u narednim video-snimcima.

DETALJNIJE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija