• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2020

11:10

(VIDEO) NALOŽILA SE KAO "SMEDEREVAC"! Zadrugari osudili Janjuša što je PREVIŠE dozvolio NJOJ! Lepi Mića urlao: Ostavi tuđe muževe, KOBILO!

Rijaliti

(VIDEO) NALOŽILA SE KAO "SMEDEREVAC"! Zadrugari osudili Janjuša što je PREVIŠE dozvolio NJOJ! Lepi Mića urlao: Ostavi tuđe muževe, KOBILO!

Podeli vest

"Čime ćeš opravdati sinoćnu ljubomoru, osim zaljubljenošću?" bilo je pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao Maji Marinković u emisiji "Pitanja gledalaca"

- Ja sam već odgovorila na to, preterala sam, ali sam bila u pravu. Tako sam jer su to bile devojke koje pokušavaju da me ukanale, nemam šta da se pravdam, ko hoće da veruje, neka veruje - odgovorila je Maja.

BIVŠI ZADRUGAR SE UGOJIO, PA POBEGAO SA DRUŠTVENIH MREŽA! Sada je "GORILA OD 100KG"! (FOTO)

UZVRAĆA UDARAC! Nakon što je Luna PLJUVALA SVOG NAJBOLJEG DRUGA, on se oglasio, pa joj ZAPUŠIO USTA JEDNOM ZA SVA VREMENA! (FOTO)

Šta je boli k*rac što on nekoga grli? Da si normalna, ne bi ga ni grlila, a ne spomenula tako, budalo budalasta, praviš cirkuse čoveku ovde. Ljubomorišeš čoveku koji ima... Šta te briga koga on mazi? Kao tele si zaljubljena - ubacio se Lepi Mića.

- Mene su scene nervirale, a to da ljubomoriše, nema potrebe, ali se dovodi u sumnju. A niđe veze! Samo nema potrebe da imamo takve scene - odgovorio je Janjuš.

- Nemaš obavezu da se pravdaš Maji za bilo šta - dodao je Mića.

- Ja se ne pravdam, samo sam rekao da to nije ljubomorisanje - odgovorio je Janjuš.

- Naložila se kao "Smederevac". Ti si Maji dozvolio ovo - prokomentarisao je pevač.

- Jesam, slažem se da sam dozvolio, ali ja ne mogu da kažem "mrš" - istakao je bivši košarkaš.ž

- Janjuše, dozvolio si Maji da ti vrši priču, zbog nje si neraspoložen, a ona je sad kao bitna. Šta si ti? Tuđe muževe ostavi na miru, kobilo - urlao je Mića.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija