• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs, Informer.rs

01.05.2020

17:20

MAJKA DRAGANE MITAR NA IVICI NERAVA! Ne može da gleda kako joj se ćerka "raspada" zbog svađa sa Edom...ZABEZEKNUĆETE SE KAD ČUJETE ŠTA JE REKLA ZA FETIĆEVU ZAKONITU ŽENU!

Rijaliti

MAJKA DRAGANE MITAR NA IVICI NERAVA! Ne može da gleda kako joj se ćerka "raspada" zbog svađa sa Edom...ZABEZEKNUĆETE SE KAD ČUJETE ŠTA JE REKLA ZA FETIĆEVU ZAKONITU ŽENU!

Podeli vest

Teško joj je da gleda njihove svađe.

Dragana Mitar i Edis Fetić se danima unazad svađaju i vode žestoke bitke koje dovode u pitanje njihovu romansu. Draganinoj majci nimalo nije svejedno što njena ćerka doživljava nervne slomove i što često ulazi u rasprave sa Fetićem.

MARKO DONEO KONAČNU ODLUKU! Prišao je i saopštio - evo šta će biti sa LUNOM! Gagi BESAN, ove reči BOLE!

Uprkos svemu tome, Jadranka, Draganina majke ne želi da se meša u odluke svoje naslednice, a evo kako joj se čini odnos sa Edom. 

Foto: TV Pink printscreen

- Ponašaju se neozbiljno i nezrelo, čini mi se da su nervozni i napeti. Padaju pod uticaj drugih, ne znaju šta rade. Kao da su skrenuli, ma, nisu normalni. U zatvorenom su prostoru nije ni čudo sto su tako prolupali - govori Draganina mama.

Podsetimo, na adresu Bele kuće pre dva dana je stigla i torta za Eda povodom godišnjice braka sa Zilhom Karišik, a evo kako to komentariše Draganina mama:

- Torta koja je unela pometnju Draganu ne treba da interesuje. Ne znam šta pokušava Zilha. Ono je stvarno bruka i sramota. Može samo da napravi još veći jad. Šta reći? To je strašno ako je stvarno torta od nje. Njihova veza je kontroverzna. Dragana treba da bude spreman na razne bockalice i provokacije - ispričala je naša sagovornica i dodala:

Foto: printscreen/tvpink

- Ne znam da li su ovi ljudi ludi? Zašto toliko potenciraju da će Edo da se vrati Zilhi? Gde da se vrati? To su gluposti, oni su raščistili zauvek. Užasno me nerviraju ta pitanja. On mora da se vrati toj deci, njegova su. Mora da komunicira sa tom ženom, dok deca ne napune 18 godina - iskrena je Jadranka.

RAZOČARALA ME JE, OVO JE STVARNO BLJAK! Gastoz se oglasio nakon SKANDALA - evo šta je rekao o LUNI I MARKU!

Draganina majka je progovorila i na temu potencijalne trudnoće svoje kćerke.

- Meni to nije normalno, ako je istina... Gde joj je pamet? Moraće pod hitno da uradi test da vidi na čemu je. Ja mislim da nije ni mesto ni vreme da se to dogodi. Kakva beba, pa oni su ludi! Sama neka odluči, ako je zaista trudna kad izađe neka vidi, da li će da rodi to dete ili će da abortira. Ta trudnoća bi joj upropastila život. Meni je poznato da ona ima hormonski poremećaj. Zbog toga je bila i u bolnici. Uvek me je užasavala sa tim problemom. Strašno, šta da vam kažem. Treba da traži tamo ginekološki pregled da bude sigurna šta joj se dešava. Mislim da oni nisu normalni, ako su zaista odlučili da naprave bebu. Dragana je luda ako će roditi dete Edisu - rekla zabrinuta Jadranka i naglasila:

Foto: Printscreen You Tube

- Gde će da živi ta beba, sa kim? Bože sačuvaj. Imaju li oni pameti? O tome neću ni da razmišljam, a kamoli da polemišem. Niti je prilika niti je vreme. Kad izađu neka prvo razmisle, da li su spremni za dete - zaključuje Jadranka Mitar.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija