• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.05.2020

17:03

BRUTALNE PSOVKE I UVREDE! Iva RASKRINKALA Minu, spomenula ORUŽJE, a onda je Tara ZAREŽALA NA NJU! (VIDEO)

Rijaliti

BRUTALNE PSOVKE I UVREDE! Iva RASKRINKALA Minu, spomenula ORUŽJE, a onda je Tara ZAREŽALA NA NJU! (VIDEO)

Podeli vest

Žestok okršaj zadrugarki.

Iva Grgurić je za crnim stolom iznela detalje iz privatnog života Mine Vršbaki, spomenula je čak i vatreno oružje, a Tara Simov je odmah ustala kako bi se obračunala sa Grgurićevom o njenim navodima o zadrugarkinom životu sa Minom i Anom Korać. 

Foto: printscreen

Ja ću nabrojati ljude koji imaju uvek šta da kažu i koji su realni. Za mene je to prvi Lepi Mića i Zorica.To su tri osobe koje vode rijaliti. A tri osobe koje ili neće da kažu zato što se boje, to je Mina, ona se u jednu ruku boji reći šta ima, bojiš se zato što su ti došli ljudi sa utokama - rekla je Iva, a onda je nastao haos.

Ceo video možete pogledati u nastavku. 

SETILA SE IVANA MARINKOVIĆA! Miljana zbog MALOG ŽELJKA preduzela mere - U vilu PAROVA mu je poslala OVO! Niko nije OČEKIVAO!

- Meni je najmanji problem da je iznapušavam, da bi ona ispričala. Ja ću svoju priču reći, ali ne mogu da tvrdim da ću ispričati svaki detalj. Ja sam kod Mine u stanu bila 3 ili 4 puta, jednom sam bila sa Anom, popile kafu i otišle za Novi Sad. Sad se vraćam na ono što je Iva rekla, samo je molim da mi ne upada u reč, da bih ispričala sve - započela je Tara.

Foto: TV Pink printscreen

- Ja ću samo da kažem Ivi, poenta, ko je i šta je dolazio, to nema veze sa Tarom i Anom - odbrusila je Mina.

- Kada je Mensur napucao Baneta, mi smo se šetale i ona mi je ispričala celu priču. Ja to nikada nisam rekla, ovako mi je rekla... Ona je rekla da bi mogla izreći mnogo toga - ubacila se Grgurićeva

- Meni ne treba da se potencira da je zbog mene neko nekome išao kući sa oružjem, na vrata - urlala je Tara.

- Pazi šta radiš! P*čka li vam materina! J*bem li vam mater! Marš u p*čku materinu - zapretila je Iva uz dijapazon psovki koje je iskoristila.

Foto: TV Pink printscreen

Čak je i Ivin dečko prijatelj Filip Đukić pokušao da smiri Ivu koja je urlala, upozoravajući da može izazvati velike probleme, ali ona nije htela da ga posluša.

Ti si obrnula priču, jer se otkrilo sve za Marinka - razotkrila je Mina.

HITNA POMOĆ DOŠLA PO MILOJKA BOŽIĆA! Deda odlepio zbog Milijane, pa joj poručio: Ti ćeš mene u GROB DA OTERAŠ!

Odmah potom je i Mateja Matijević pokušao da obuzda Ivin bezobrazni rečnik i pretnje, ali ona nije prestajala da preti i vređa sve zadrugare koji su joj se usprotivili.

Foto: TV Pink printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljno njihovu svađu. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija