• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

02.05.2020

17:36

''NE SMEM MNOGO DA...'' Ognjen nije hteo DA DETALJIŠE O ZADRUZI , a onda je progovorio o mogućnosti ODLASKA sa Pinka

Rijaliti

''NE SMEM MNOGO DA...'' Ognjen nije hteo DA DETALJIŠE O ZADRUZI , a onda je progovorio o mogućnosti ODLASKA sa Pinka

Podeli vest

On već 12 godina vodi jedan od najgledanijih šou-programa

Voditelj kaže da ima dobar tim ljudi sa kojima radi na realizaciji “Amidži šoua” te da ne obraća pažnju na prozvike da postoje gosti od kojih treba da ga bude sramota.

Foto: Printscreen You Tube

Jedan od najpopularnijih voditelja na ovim prostorima Ognjen Amidžić je govorio o svojoj emisiji “Amidži šou”, rijalitiju “Zadruga” ali i trenutnom stanju u zemlji i nastavku voditeljske karijere. Kako kaže, zasad ostaje deo ružičastog tima jer smatra da mu ne bi bilo bolje u drugoj medijskoj kući.

On kao voditelj nije smeo da komentariše učesnike Zadruge:

- Kao čovek koji je godinama vezan za rijaliti ne smem mnogo da se izjašnjavam zato što nekim mojim sudom mogu da utičem na imiž nekoga, na ukus nekoga ili da neko pomisli da sam na strani nečega. Ne mogu u vezi sa tim ništa da kažem.

Foto: Printscreen You Tube

Na pitanje da li je razmišljao da prekine saradnju sa televizijom Pink, on je odgovorio:

- To je komplikovano pitanje koje bi povlačilo vrlo komplikovan odgovor, ali mislim da trenutno na ovom prostoru ne mogu da imam bolju ponudu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija