• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs, Informer.rs

02.05.2020

20:30

PRETILA MI JE SMRĆU, UDARALA ME PESNICAMA! Lazar Čolić Zola podneo krivičnu prijavu protiv Miljane, sledi pravi OKRŠAJ! (FOTO)

Rijaliti

PRETILA MI JE SMRĆU, UDARALA ME PESNICAMA! Lazar Čolić Zola podneo krivičnu prijavu protiv Miljane, sledi pravi OKRŠAJ! (FOTO)

Podeli vest

Di-džejeva strana priče je potpuno drugačija od Miljanine.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su okončali svoju vezu nakon rijalitija jer je kako Kulićeva navodi zatekla Čolića kako konzumira psihoaktivne supstance i kako joj krade novac iz novčanika. 

NEĆE VIŠE DA SE BRUKAJU? Gagi doneo ODLUKU u ime porodice - ĐOGANIJEVI SE POVLAČE IZ MEDIJA POSLE ZADRUGE 3?

 

Međutim, Čolićeva priča je potpuno drugačija. Naime, Zola je rešio da okonča vezu sa Kulićevom i poručio da neće više da trpi njene histerične napade, nakon čega mu je ona uputila jezive pretnje ubistvom. Lazar je rešio da pravdu potraži na sudu i Miljanu prijavi policiji zbog svega što mu je uradila.

 

Foto: printscreen instagram/miljanicakulic

- Ja sam se danas posvađao sa Miljanom jer ona nije bila pri sebi, histerisala je i pretila mi je smrću. Pretila mi je da će njena porodica da mi naudi, i da neću živ izaći iz Niša.  Potezala je nož na mene. Nakon toga mi je pretila da će me u toku noći zaklati, ako odem za Bosnu. Ja sam iz tog razloga hteo da se vratim kod mojih kući u Bosnu, zvao sam i svoju majku da joj to kažem. Miljana stalno ima neke histerije i preti mi. Moja majka je meni rekla da treba samo nekako da dođem do granice sa Bosnom i da ću sa pasošem da pređem preko granice, i da nije problem da mi majka sutra ujutru pošalje novac, a da ću onda da idem u karantin zboh obog stanja oko virusa. Kada je Miljana saznala da je moja majka meni odobrila dolazak u moj grad Derventu, u Bosni i kada je saznala da nije nikakav problem da mi Bosa pošalje novac za put, tek onda je krenula još više nasilnički da se ponaša prema meni - istakao je Čolić, pa nastavio: 

Foto: instagram/miljanicakulic

- Gušila me je, hvatala za međunožje, lupala me je pesnicama po glavi i u svom tom nasilničkom ponašanju neću živ da izađem iz Niša. Pokušavajući da je smirim, objašnjavao sam joj da nam ovakav način života nikako ne ide u prilog, zatim sam joj govorio da podhitno treba da odem u Bosnu ujutru. Odmah nakon toga je uzela moj lični dokument, koji je jedan jedini koji imam kod sebe, moj pasoš i pocepala ga je. Nakon što mi je pocepala pasoš, rekla mi je kako tek sada ne mogu da se vratim za Bosnu, a dokaze o iscepanom pasošu će da ukloni. Posle toga sam stigao da obučem jedan duks i izašao sam ispred zgrade, razmišljajući kako da dođem do nekog telefona kako bih pozvao policiju. U međuvremenu, ona je izašla za mnom i ponovo krenula fizički da nasrće na mene, udarajući me po glavi, grebajući i govoreći kako ne želi da me ostavi i želi da se vratim u stan da još jednom popričamo. U svađi sa Miljanom izgrebala me po prsima, pocepala mi je majicu, udarala me je više puta u glavu. Nemam nikakva dokumenta, nemam pare, nemam ništa, imam samo cigarete koje sam nosio u džepu - objašnjava Lazar i dodaje:

SETILA SE IVANA MARINKOVIĆA! Miljana zbog MALOG ŽELJKA preduzela mere - U vilu PAROVA mu je poslala OVO! Niko nije OČEKIVAO!

- Ja ću zbog nemogućnosti da budem smešten bilo gde, samovoljno da budem do 5 sati ujutru kada ističe policijski času policijskoj stanici u Nišu. Ujutru ću kada mi moji pošalju novac da se snađem i odem za Beograd u ambasadu da mi daju putni list da mogu da se vratim u svoju zemlju. Kontakt telefon nemam, ne znam gde mi se nalazi - ispisao je Čolić u krivičnoj prijavi koju je podneo protiv Milljane Kulić kako piše Alo.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BOSA OD DERVENTE

pre 4 godine

MARS NARKOMANU RASPALI ZIVIS SA TUDJE GRBACE ONA GARIBICA UBOGA BOSA RINTA ZA MIZERIJU A TI SPAVAS I DROGIRAS SE MISLIS DA SI PAMETAN A GLUP SI KO PANJ OD KULICA DA SE OPARIS BAS SI NASAO CRKVU GDE CES DA SE MOLIS NEGO MOTIKU U RUKE OLOSU RASPALI

Vesti

Vučić je još jednom bio u pravu! Brnabić pokazala svo licemerje lažnih ekologa: Odbili da razgovaraju sa Vučićem, a hoće da blokiraju prugu! Pokazali su da nemaju argumenata!
Politika

Vučić je još jednom bio u pravu! Brnabić pokazala svo licemerje lažnih ekologa: Odbili da razgovaraju sa Vučićem, a hoće da blokiraju prugu! Pokazali su da nemaju argumenata!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić istakla je na svom Iks profilu, reagujući na izjavu Nebojše Petkovića iz udruženja "Ne damo Jadar" o tome da su organizatori protesta odbili razgovor sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem danas u Malom Zvorniku, da to samo pokazuje koliko nemaju argumenata i koliko njihovi protesti nemaju veze sa litijumom.

14.08.2024

15:07

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru!
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru!

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!
Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!

Građani Majdanpeka od danas pa do daljeg će biti bez vode za piće. Novi gradski vodovod ,,Pustinjac,, sa kojeg se vodom napaja veći deo žitelja grada Majdanpeka i selo Debeli Lug, ostao je bez dovoljnog dotoka vode , tako da je vodosnabdevanje dovedeno u pitanje.

13.08.2024

13:14